Adverteerders

Leuk dat je op deze banner hebt geklikt. En geloof ons je bent echt de enige niet.

Flessenpost uit Egmond; de digitale krant die THUIS in Egmond is

Vanaf vrijdag 8 januari 2021 wekelijks op vrijdag om 12.00 uur per e-mail verstuurd met een directe link naar onze website www.flessenpostuitegmond.nl .De digitale krant met zijn lokale redactie, is betrokken, informatief en onderhoudend. Een snelle en aangename manier om op de hoogte te blijven van alles wat zich rond Egmond afspeelt. Van sport tot politiek, van cultuur tot evenementen en horeca. Altijd en overal bereikbaar op pc, laptop, tablet en smartphone. Voor jou als ondernemer een uitgelezen  mogelijkheid om betaalbaar met je potentiële klanten te communiceren. Jouw advertentie komt midden tussen de redactie te staan en wij linken de lezer direct door naar je eigen website.

Op ‘Flessenpost uit Egmond’ is het mogelijk om te adverteren op vele betaalbare en verschillende manieren. Je kunt als bedrijf je product of dienst bij onze lezers onder de aandacht brengen door bijvoorbeeld een banner, button of XL Banner te plaatsen of een advertorial. We zijn erg flexibel in de mogelijkheden dus er is altijd wel een vorm die aansluit bij je wens.

Advertorials

Een advertorial is een geschreven stuk tekst over een product of dienst, voorzien van enkele foto’s. Nu houden wij niet van slijmerige commerciële verhaaltjes en om die reden moet het dan ook informatief zijn en aansluiten bij onze stijl.

De advertorials verschijnen tussen de normale berichten door en komen door de stijl eigenlijk helemaal niet over als reclameberichten. Wel maken we duidelijk dat het om een advertorial gaat.

Banners

Er zijn verschillende plaatsen beschikbaar voor het plaatsen van banner, button of XL Banner. We hebben diverse plekken op de voorpagina en achterliggende pagina’s.

Winacties

Wie wint er nou niet graag een coole gadget of handig apparaat. Door het aanbieden van een prijs zetten wij een winactie op touw met als doel: een blije winnaar (of meerdere) en goede reclame voor jouw merk. Door het retweeten en delen van de actie komt je merk dus goed in beeld.

Bereik

Het ‘Flesje’ wordt in een razend tempo populair bij zijn lezers onder andere door de wekelijkse nieuwsbrief. Voor velen is het dé manier om op de hoogte te blijven van de vele aangename activiteiten en het nieuws uit Egmond.

Adverteren kan al vanaf €195,- per maand (dat zijn 5 nieuwsbrieven).

Wij bieden je o.a. de volgende mogelijkheden:

Horizontale banner op startpagina flessenpostuitegmond.nl
Formaat: 870 pixels breed x 250 pixels hoog.

Button in rechter kolom flessenpostuitegmond.nl
Geanimeerde button in de rechter kolom.
Formaat: 400 pixels breed x 300 pixels hoog.

XL-banner
Een XL-banner op achterliggende pagina’s (bij doorklik artikel) biedt meer mogelijkheden, bijvoorbeeld een grote banner van 870 pixels breed x 400 pixels hoog. Vraag naar de mogelijkheden.

Technische gegevens: aanleveren als png-, gif- of jpeg/jpg-bestand max. 40 kb.

Heeft u zelf geen button of banner? Dan kunnen wij deze voor u opmaken voor € 45,-.

Vraag dan de Mediakit 2023 – 2024 aan via gerard@flessenpostuitegmond.nl 

of bel met Gerard Zonneveld 06 – 20 21 10 52 voor meer info.

Terug