Deel

Bergense brouwers brouwen eigen ongefilterd biertje

Bergens biertje ook in Egmond verkrijgbaar

Bergense brouwers brouwen eigen ongefilterd biertje

Heel gemeente Bergen is enthousiast over de nieuwe Bergense brouwerij STOKED! De ‘Unfiltered Lager’ is enthousiast ontvangen door zowel particulieren als de plaatselijke horeca. Iedereen heeft de meerwaarde van een lokaal biertje enorm kunnen waarderen. Inmiddels is het ook verkrijgbaar in Egmond bij onder meer paviljoen de Uitkijk.

Na het succes van batch 1 zijn de brouwers gelijk weer gaan brouwen en zijn er de hele zomer al brouwdagen gepland. Bierliefhebbers die komend weekend dit bier drinken, drinken dus bier wat dezelfde week is gebotteld. Hiermee lijkt te gaan lukken wat de brouwers voor ogen hadden: een lokale brouwtraditie realiseren en elke 3-4 weken knettervers bier op de markt brengen. Het bier is inmiddels al bij meer dan 25 verschillende winkels en horeca in de omgeving van Bergen verkrijgbaar.

Maar ook in Egmond aan Zee hebben ze het bier ontdekt. De eerste locatie in Egmond is een feit. Een van de compagnons, Pieter Vader, zelf getogen in Egmond aan den Hoef, was er op gebrand om ook een locatie te vinden in Egmond: ‘Ik ben superblij dat Barry ons een kans geeft. Barry is een echte liefhebber van lokaal bier en heeft al diverse mooie bieren van Sancti Adalberti en Brouwerij Leeghwater op tap en fles in zijn assortiment. Dit zijn over het algemeen allemaal bovengistende bieren dus onze craftlager is daar een hele mooie aanvulling op. Dat je ons bier nu kunt drinken met je voeten in het zand, vind ik dan ook super!’

Met een percentage onder de 5% is het in de huidige tijd een licht bier te noemen. Ondanks dat het bier niet wordt gefilterd is hij wel helder door de bodemfermentatie en de langere tijd die we het bier geven om te conditioneren. Dustin Paul, brouwer van STOKED!, licht toe: ‘We filteren het bier bewust niet om zo maximale smaak en aroma mee te geven.’

Het bier laat zich omschrijven als een zacht, helder, malty, licht tot medium bitter, fris en toegankelijk bier met een volle afdronk. Dustin voegt daaraan toe: ‘Eigenlijk zijn we niet zo van de smaakomschrijvingen en hebben we liever dat mensen het zelf gaan proeven. Smaak is immers enorm persoonlijk.’

Foto’s (aangeleverd)

Stoked Beer, een in Bergen gebrouwen lokaal bier, is nu ook in Egmond verkrijgbaar. Onder meer bij paviljoen De Uitkijk.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Bergense brouwers brouwen eigen ongefilterd biertje Bergense brouwers brouwen eigen ongefilterd biertje Bergense brouwers brouwen eigen ongefilterd biertje Bergense brouwers brouwen eigen ongefilterd biertje

Meer 'Horeca':

UPDATE: Fletcher Badhotel Egmond aan Zee gaat sluiten

28 november 2022

Wordt onderdeel van Hotel De Boei

Per 1 december gaat Badhotel Fletcher even een paar maanden dicht. Het hotel direct naast De Boei is overgenomen door de hotelgroep waartoe ook (in Egmond) de hotels Zuiderduin, Golfzang en De Vassy al behoren en zal in fysieke zin aan Hotel De Boei worden toegevoegd. Het hotel heeft 22 kamers die nu eerst zullen worden opgewaardeerd en aangepast (bijvoorbeeld qua automatisering) aan de rest van de hotels in die groep. 'De verwachting is dat het dan ergens rond 1 februari weer open zal kunnen', aldus directeur Rith Groot.

Thom Groenendal in de race voor ‘F&B Professional of the Year’

2 december 2022

Eigenaar van Kaatje vraagt om uw stem

Aan het eind van het jaar gaat het netwerkplatform AF&BM altijd op zoek naar de F&B Professional of the Year. Voorzitter Aukje van Dongen: "Wij zijn op zoek naar dé F&B professional die onder deze erg uitdagende omstandigheden van dit jaar heeft laten zien onvermoeibaar, creatief, gemotiveerd, ondernemend en wendbaar te zijn.

Wandel Fjoertoer Blond tegen “het lijf”

25 november 2022

Een collectors item

In samenwerking met Le Champion, de organisator van Fjoertoer Egmond, heeft Brouwerij Egmond een heerlijk Blond abdijbier gebrouwen. Het is een bier op fles gebotteld in een beperkte oplage van 4.500 flessen (33 cl.), met een uniek etiket. Een echt collectors item dus.

Fjoertoer Afterparty bij Zuiderduin

25 november 2022

Op zaterdag 26 november

Bij Hotel Zuiderduin is op zaterdag 26 november vanaf 21.00 uur een Fjoertoer Afterparty met DJ René Verkerk. De entree is gratis, de minimale leeftijd is 18 jaar en legitimatie is verplicht.

Genieten voor het goede doel

18 november 2022

Mooie cheque voor Stichting Verdriet door je hoofd

Onlangs kwamen ondernemers uit de regio in het proeflokaal Brouwerij Egmond bijeen om met hun partners te genieten van een lekker glas bier, goed gezelschap en een heerlijk 5 gangen-diner. De opbrengst van deze avond ging naar de Stichting Verdriet door je hoofd/Kankerspoken. Dit is een organisatie die zich al meer dan twintig jaar inzet voor kinderen met een vader of moeder met kanker. Het leverde een fraai bedrag op. De cheque van € 675,00 werd in ontvangst genomen door Nel Kleverlaan, voorzitter van de stichting. Zij wil de mensen van het proeflokaal, Willem Kaspers, Arjan Brammer, Sjef Mulder en alle deelnemende gasten bedanken voor het mogelijk maken van deze avond. Voor meer informatie: www.kankerspoken.nl

Omzetgrens energiekosten van 12,5 procent naar 7 procent verlaagd

11 november 2022

Verlichting voor meer bedrijven?

Of het iedereen gaat helpen valt zwaar te betwijfelen, maar vanuit Den Haag is besloten om de grens van steun voor MKB'ers in 'energieproblemen' niet langer bij 12,5 procent van de omzet te leggen, maar bij zeven procent.

Dit weekeinde is het ‘Proef Egmond’

11 november 2022

Ook deze editie is uitverkocht

De najaarseditie van Proef Egmond vindt plaats op zaterdag 12 november 2022. Van 11.30 tot 17.00 uur kunnen gasten die zich hiervoor ingeschreven hebben genieten van heerlijke hapjes en drankjes in 7 restaurants in Egmond aan Zee. Deze hopen er samen met de gasten een fantastische dag van te maken!

Karin Bloemen was bij Bruutt

4 november 2022

en komt maandag 14 november nogmaals

Het was een heerlijke avond op maandag 31 oktober. Er werd volop genoten bij de dinnershow met Karin Bloemen. Wil jij dit ook meemaken? Dat kan, want Karin geeft ook op maandag 14 november een dinnershow bij Bruutt aan de Boulevard 2a in Egmond aan Zee.

Nieuw jaarbier Brouwerij Egmond officieel geïntroduceerd

4 november 2022

Jaarbier XIII Sancti Adalberti

Afgelopen zaterdag was exclusief voor obligatiehouders van de brouwerij de presentatie van het Jaarbier XIII in de tuin van de abdij van Egmond.

Brouwerij Egmond wint Publieksprijs NHN Business Awards

28 oktober 2022

Spannende finaleavond in Cultuurkoepel Heiloo

Tijdens een zinderende finale in de Cultuurkoepel in Heiloo stonden de 12 finalisten gisteravond op het podium om met hun finalepitch het allerlaatste rapportcijfer binnen te halen van de juryleden. Brouwerij Egmond won weliswaar niet, maar ging wel met de Publieksprijs naar huis,. De jury had eerder al, tijdens de jurybezoeken, rapportcijfers toegekend voor de criteria Groei en ontwikkeling, Medewerkersbeleid, Ondernemerschap, Regionale betrokkenheid, Innovatie, Financiële gezondheid en voor de presentatie/ontvangst van de jury. Op donderdag 27 oktober voegden ze daar dus nog een laatste rapportcijfer aan toe, voor de finalepitch. En wat was het spannend! Meerdere finalisten stonden voor de pitch nagenoeg gelijk in het klassement, dus voor velen was de pitch echt doorslaggevend. De publieksprijs ging dus naar Brouwerij Egmond. De volledige uitslag van alle categorieën: MKB Klein: 1. Bas Koeten Racing uit Westwoud 2. Startwijzer uit Hoorn 3. Brouwerij Egmond uit Egmond aan den Hoeff MKB Midden 1. Intures BV uit Velsen-Noord 2. Blok System Supply uit Velsen-Noord 3. H20 Esports uit Purmerend Grootbedrijf: 1. GP Groot Recycling uit Alkmaar 2. Logchies uit Beverwijk 3. Kinderopvang Berend Botje uit Zwaag Thema Award Energietransitie: 1. Green Simplicity uit Andijk 2. CirTec uit Purmerend 3. Upp! UpCycling Plastic uit Zuidermeer De beste pitch werd gehouden door Paulina Logchies van Logchies uit Beverwijk Daarmee sleepte hij/zij de NHN Pitch Award in de wacht. Natuurlijk had het publiek ook een stem. Tot en met 24 oktober kon jij op onze website een stem uitbrengen voor jouw favoriet. De winnaar van de NHN Publieks Award 2022 is geworden: Brouwerij Egmond

Obligatiehouder worden van Brouwerij Egmond?

4 november 2022

Een gegarandeerd rendement van 8% op uw spaargeld!

Wegens succes starten wij opnieuw met de verkoop van obligaties á € 100,– per stuk. Deze obligaties bieden u een rendement van 8% per jaar, hetgeen jaarlijks wordt uitgekeerd in bier. En dit is nog niet alles, want bovendien ontvangt u ook nog eens 10% korting over al uw aankopen in de brouwerijwinkel! Leuk om zelf te kopen, maar misschien nog veel leuker om cadeau te geven!

Introductie Jaarbier Sancti Adalberti XIII van Brouwerij Egmond

28 oktober 2022

In de tuin van de abdij

Op zaterdag 29 oktober is de presentatie van het Jaarbier XIII in de tuin van de abdij van Egmond. Deze presentatie is exclusief voor obligatiehouders van de brouwerij.

De Zâalnêelden en New Voice gaan optreden!

14 oktober 2022

Tijdens Korenmiddag in Limmen

Op zondag 16 oktober om 13.00 uur gaan de Zâalnêelden en New Voice optreden in Limmen tijdens de korenmiddag. Dit evenement vindt plaats op 4 locaties: Heeren van Limmen, Vredeburg, EetBarLekker en de protestantse kerk aan de Zuidkerkenlaan. Voor ludiek vervoer wordt gezorgd.

Werknemers van hotels Golfzang, Zuiderduin en De Vassy krijgen compensatie energiekosten

5 oktober 2022

Komende maanden mooi extraatje

De werknemers van drie Egmondse hotels krijgen de komende maanden een mooi extraatje van hun werkgever om de hoge energiekosten een beetje door te komen.

Horeca: behoefte aan gerichte oplossingen en schuldhulpverlening

24 juni 2022

Naast keihard werken op zoek naar creatieve oplossingen voor innovaties

De stijgende inkoopprijzen in combinatie met een (nog steeds) nijpend personeelstekort en vaak hoge coronaschulden, belemmeren horecaondernemers in hun ondernemerschap. Ze hebben te weinig geld om te investeren en hun (belasting)schulden af te betalen. Er is behoefte aan gerichte oplossingen en schuldhulpverlening om de branche weer financieel weerbaar te maken.

Horecasector moet zelf ook meedenken over coronavervolg

17 juni 2022

Plannen liggen al klaar

Het kabinet heeft verschillende sectoren, waaronder de horecasector, gevraagd om met een plan te komen voor als het coronavirus weer oplaait. Dit met als doel om de samenleving zo lang mogelijk open te houden. Uiteraard denken wij graag mee. Zo hebben we een lijst klaarliggen met adviesmaatregelen die je als horecaondernemer kunt nemen, zonder dat dit ten koste gaat van de bedrijfsvoering.

Bruutt.. staat als een huis, voelt als thuis

10 juni 2022

Na ongeveer een maandje open voelt het al vertrouwd

Brasserie Bruutt is er nog niet zo lang, maar het voelt al vertrouwd. Eigenaar en ervaren horecaondernemer, Hans Bloemen, ziet dat zijn zaak staat als een huis.

Goede ventilatie in je horecazaak cruciaal

3 juni 2022

Belang door coronapandemie nog eens extra duidelijk geworden

Goede ventilatie in je horecazaak is belangrijk voor de gezondheid van je gasten en personeel. Door covid-19 is het belang van ventileren nog eens extra duidelijk geworden.

Liberté en Brouwerij Egmond slaan handen ineen

27 mei 2022

Beiden voelen zich verantwoordelijk voor het behoud van horeca in Egmond aan den Hoef

Liberté Egmond aan den Hoef (voorheen Het Rode Hert) van ondernemer Koert Hans Smit gaat haar horeca-activiteiten voortzetten als proeflokaal voor Brouwerij Egmond. Liberté heeft sowieso een tijdelijk karakter, omdat Smit de hoek van Het Rode Hert in de toekomst gaat herontwikkelen. Toen Smit hoorde van de plannen van Brouwerij Egmond, aangaande de wens van het proeflokaal in het Hoever Slotkwartier, hebben partijen de handen ineengeslagen. Beide partijen voelen zich uitdrukkelijk verantwoordelijk voor het behoud van horeca in de dorpskern van Egmond aan den Hoef. Gezien het feit dat de herontwikkeling van zowel Het Rode Hert als van het Hoever Slotkwartier nog enige tijd op zich laat wachten, is dit voor beide partijen een mooie kans om te laten zien wat zij Egmond aan den Hoef kunnen bieden. Zij slaan dus nu de handen inéén. Liberté gaat onder leiding van Smit tot eind 2023 verder als Proeflokaal Brouwerij Egmond.

Wat als er weer een coronagolf komt?

27 mei 2022

Zijn we er nu wel op voorbereid?

Het spook van corona doemt af en toe weer op in de media. De laatste tijd steeds vaker. We zijn er blijkbaar toch niet gerust op. Vooral het gebrek aan daadkracht bij de (landelijke) overheid stoort met name Koninklijke Horeca Nederland. Die ziet de bui alweer hangen mocht het weer tot een nieuwe golf aan coronabesmettingen komen. Verschillende media berichtten afgelopen maandag dat de overheid slecht is voorbereid op een mogelijke nieuwe coronagolf in de herfst. De plannen vanuit het kabinet zijn te vrijblijvend en een concrete uitwerking laat nog steeds te wensen over. Dit met als risico dat de echte crisis - de zorgcrisis - opnieuw bij ondernemers wordt neergelegd als er weer een lockdown komt omdat de zorg het niet aan kan. Ondertussen verwacht het kabinet wel dat het bedrijfsleven zelf met coronaplannen komt. De omgekeerde wereld volgens Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Het kabinet moet ervoor zorgen dat de zorg maximaal coronabestendig is en een concrete coronastrategie presenteren die per scenario duidelijk aangeeft wat de parameters zijn waarop gestuurd wordt. Die duidelijkheid is nodig om ook vanuit de sectoren bij te kunnen dragen aan een open maatschappij.

Nieuwe directeur voor Brouwerij Egmond

29 april 2022

Arjan Brammer

Arjan Brammer is de nieuwe algemeen directeur van Brouwerij Egmond. Naast de dagelijkse leiding gaat Brammer ervoor zorgen om de groeiambities en strategie voor de komende jaren verder vorm te geven. Hij zal zich met name op sales en marketing richten. Brammer was eerder werkzaam voor de Sligro Food Group en The Heineken Company. De nieuwe directeur wil samen met een enthousiast team bouwen aan een gezonde toekomst voor de trotse- en enige- brouwerij, die op biologische wijze Benedictijner Abdijbieren brouwt in Nederland.

Horeca wil meer tijd en compensatie voor invoer alternatief voor ‘wegwerpplastic’

15 april 2022

Voor 'on the go' moet alternatief voor plastic komen

Na twee jaar voornamelijk afhaalmaaltijden en 'on the go' te hebben verkocht hangt nu een nieuw zwaard van Damocles boven het hoofd van de horecaondernemers.

Nieuwe uitbaters voor horecapand

1 april 2022

Brasserie de Bourgondiër wordt ’Bruutt..’

Hans Bloemen (bekend van 33 jaar Café de Zaak op het Alkmaarse Waagplein) en Gary van der Heul (van Café Bubbles in Alkmaar) zijn de nieuwe uitbaters van een in mei te open brasserie in Egmond aan Zee. Dat gaat gebeuren in het pand waar tot eind 2021 Brasserie de Bourgondiër zat aan de Noord Boulevard.

KHN pleit voor duurzaam herstel

1 april 2022

Veel alarmerende berichten over hoge schuldenlast

Nu de coronamaatregelen zijn opgeheven, moet de komende tijd uitwijzen hoe de sector zich herstelt. Ook gezien de ontwikkelingen rondom de oorlog in Oekraïne die een grote impact op onze economie hebben. Veel ondernemers binnen de branche gaan dus nog een moeilijke tijd tegemoet en daarvoor is perspectief cruciaal. In het Horeca Herstelplan gaat we dieper in op hoe duurzaam herstel eruit moet zien en wat hier concreet voor nodig is, juist vanuit de overheid. Op de korte termijn zal in de Tweede Kamer ook weer een debat plaatsvinden over de coronasteunpakketten. De voorstellen uit het Horeca Herstelplan dienen daarvoor ook als input voor de Kamerleden.

We kunnen weer, we mogen weer, we gaan weer!

16 februari 2022

Maatregelen binnenkort bijna helemaal van de baan

Ook dit was al uitgelekt, maar toch moet het voor veel ondernemers met name een opluchting zijn geweest te horen dat met ongeveer twee weken nagenoeg alle coronamaatregelen van tafel gaan.

UPDATE Ook in de Egmonden was horeca deels open op zaterdag

17 januari 2022

Stil protest tegen de maatregelen

Het was al uitgelekt maar de persconferentie van Mark Rutte en Ernst Kuipers bevestigde de geruchten: sport, winkels en scholen krijgen meer ruimte. Voor de horeca was het opnieuw een bittere pil, net als voor de cultuur en evenementensector: die blijven nog helemaal dicht.

Een afvultank

10 januari 2022

Met een capacitieit van 4200 liter

Brouwerij Egmond heeft een afvultank aangeschaft. De tank heeft een capaciteit van 4.200 liter. De afvultank wordt aan het eind van het productieproces gebruikt om wat suiker en gist aan het bier toe te voegen om nagisting op fles mogelijk te maken. Door de radar en een inhoudsmaat aanduiding kunnen zij de inhoud van de tank bekijken. De gekoelde tank kan, net als de andere tanks, op afstand worden bestuurd. De brouwers kunnen zowel in de brouwerij, als thuis het proces bewaken. De tank is in Italië op maat voor hen gemaakt.

Steunpakketten voor laatste kwartaal 2021 verbeterd

10 december 2021

Bekijken hoe starters kunnen worden geholpen

Deze week vond er in de Kamer een vervolgdebat plaats over de steunmaatregelen. Die worden nu verruimd. mede dankzij de inbreng van de KHN, claimt de brancheorganisatie.

Dan maar weer afhalen…?

10 december 2021

We zijn weer terug bij af?

Met de typisch Nederlandse avondlockdown zijn we weer helemaal terug bij af. De horeca kan geen 'avondeters' meer bedienen, dus worden in de drukste maand van het jaar alle zeilen (opnieuw) bijgezet om het afhaalmenu weer in het leven te roepen.

Gemor bij Koninklijke Horeca Nederland

3 december 2021

Niet de veroorzaker, wel de straf

De nieuwe maatregelen voor de horeca hakken er behoorlijk in. Ziet ook Koninklijke Horeca Nederland. Het blijft moeilijk te verteren voor de brancheorganisatie. 'We zijn niet de veroorzaker maar moeten wel de straf ondergaan.' Het is begrijpelijk dat de regering uitzonderlijke maatregelen treft met het oog op de volksgezondheid, maar de gevolgen voor de horecabranche zijn niet te overzien en dat terwijl de horeca niet de oorzaak is. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vindt het goed om te horen dat er nu serieus werk wordt gemaakt van een aanvulling op het huidige compensatiepakket. Daarnaast moet er volgens KHN een exit strategie komen om ons uit de crisis te krijgen.

Compensatie voor horeca onvoldoende, vindt KHN

26 november 2021

Waarom geen 100%?

Onlangs stuurde het kabinet een brief over extra steunmaatregelen in het vierde kwartaal. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is zeer teleurgesteld over de nieuwe steunmaatregelen voor bedrijven die worden geraakt door de nieuwe coronamaatregelen.

Proef Egmond editie voorjaar 2022 al uitverkocht

26 november 2021

In een recordtempo

De organisatie van Proef Egmond kijkt tevreden terug op de editie van zaterdag 20 november 2021. Zij schrijven: Wij willen onze Proef Egmond-gasten en Restaurant Natuurlijk, Eetcafé ’t Swintje, Restaurant Comer, Vis aan Zee, Het Wapen van Egmond, Beach Club Chill en PANCAKES Egmond aan Zee graag bedanken voor weer een mooie editie van Proef Egmond. De tickets voor de voorjaarseditie, op zaterdag 22 mei 2022, van Proef Egmond zijn uitverkocht. Dit gebeurde in een recordtempo van 26 uur. Heb je geen ticket? In het najaar van 2022 is er weer een mogelijkheid.

Proef Egmond gaat komende zaterdag door

19 november 2021

Ondernemers hebben er zin in!

Proef Egmond is een evenement waarbij gasten een route volgen langs verschillende Egmondse restaurants. In elk restaurant krijgen de gasten een gerechtje met een bijpassend wijntje of biertje. Proef Egmond staat voor veel gezelligheid en lekker eten en drinken en is daarmee het perfecte dagje uit. Met maar liefst 553 dagen vertraging en 735 dagen na de laatste editie kan je op zaterdag 20 november genieten bij Restaurant Natuurlijk, Eetcafé ’t Swintje, Restaurant Comer, Vis aan Zee, Het Wapen van Egmond, Beach Club Chill en PANCAKES Egmond aan Zee.

‘Dring jouw persoonlijke keuze niet op aan de horeca’

15 november 2021

Toon meteen je QR-code en ID

Burgemeester Lars Voskuil en dorpswethouder Erik Bekkering waren afgelopen weekend 'on tour' langs de horeca bedrijven. Onder meer in Egmond. De burgemeester vraagt speciale aandacht voor de horeca die weer te maken krijgen met aangescherpte maatregelen. Samen met wethouder Erik Bekkering (Economische Zaken) bezocht hij zaterdagmiddag de horeca in de gemeente Bergen, dus ook in de Egmonden. Die bezoeken werden op prijs gesteld. “De veerkrachtige houding en positieve grondhouding bij de ondernemers vielen ons op”, zegt Erik Bekkering. “Door de ervaringen na 1,5 jaar corona zijn ze sterker geworden om met plotselinge verandering om te gaan. De vraag is nu hoe lang dit gaat duren en komen er wellicht nog meer maatregelen?” De eetgelegenheden zijn blij met het feit dat de horeca om 20.00 uur dichtgaat, want zo kan nog een volwaardige shift worden gedraaid. Aanvankelijk was er sprake van 19.00 uur. De natte horeca is hier natuurlijk niet blij mee. Burgemeester Voskuil is trots op de ondernemers die tot nu toe goed omgaan met corona. Volgens hem kan iedereen ondernemers het allerbeste helpen door mee te werken aan de regels waaraan de horeca en winkels vanuit Den Haag zijn gehouden. “Dus laat uit jezelf je QR-code en legitimatie zien als je binnenkomt, wacht niet tot er om moet worden gevraagd.” Gevraagd naar mensen die ervoor kiezen om zich niet te laten vaccineren of geen QR-code te laten zien, is de reactie van de burgemeester helder: “Ik respecteer de persoonlijke keuze van mensen om geen QR-code te hebben. Maar maak van jouw persoonlijke keuze niet het probleem van een restaurant of winkel die het hoofd boven water probeert te houden in moeilijke tijden. Door toch binnen te willen komen waar zij je niet toe mogen laten, dring je jouw keuze aan hen op waardoor zij in de problemen komen en dat is niet acceptabel.”

Inschrijven Flessenpost uit Egmond
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Egmond. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug