Colofon

Flessenpost informeert je iedere vrijdag uitgebreid over de activiteiten en het nieuws uit Egmond. Heb je vrienden die dit nieuws ook willen ontvangen, stuur de nieuwsbrief dan door. Redactie en foto’s kun je sturen naar: [email protected]

Veel lees- en surfplezier met deze enige echte digitale krant uit en over Egmond.

Flessenpost uit Egmond is een uitgave van HemRos Media B.V.

OPINIE Bijzonder Provinciaal Bestuur

Redactie: John de Waard
[email protected]
06 – 54 34 31 56

Commerciële & Algemene zaken: Gerard Zonneveld
[email protected]
06 – 20 21 10 52

Technische realisatie: VANIMEDIA

Overnemen van artikelen, foto’s en video’s

Het nieuws op Flessenpost uit Egmond komt voor een groot deel voort uit eigen nieuwsgaring, naast uiteraard de berichtgeving die is gebaseerd op standaard persberichten en door derden aangeleverde informatie. Voor niet-commerciële partijen als weblogs en persoonlijke websites is overname van onze artikelen toegestaan, mits voorzien van de juiste bronvermelding. Die bronvermelding moet bestaan uit een aanklikbare link naar www.flessenpostuitegmond.nl of een directe link naar het volledige, oorspronkelijke bericht. Wij stellen het verder op prijs indien u ons op de hoogte stelt van het feit dat u naar een bericht op onze site linkt.

Voor overige (commerciële) partijen, waaronder commerciële websites, bedrijvensites en andere media (krant, radio, nieuwssites, lokale omroep) is overname van berichten op Flessenpost uit Egmond niet zonder meer toegestaan. Overname is alleen toegestaan na door Flessenpost uit Egmond vooraf verleende schriftelijke (inclusief e-mail) toestemming. Bij overname dient duidelijk te worden gemaakt dat het bericht afkomstig is van de Flessenpost uit Egmond, door het vermelden van een aanklikbare link (voor websites) of de tekst:
Bron: www.flessenpostuitegmond.nl
Dit geldt ook indien slechts een deel van het bericht wordt overgenomen!

Flessenpostuitegmond.nlFlessenpostuitbergen.nlFlessenpostuitschagen.nlFlessenpostuitalkmaar.nl en FlessenpostTV zijn een initiatief van Flessenpost Nederland B.V.

Terug