De honderdste reparatie een feit bij Repair Café PostaanZee

Nut wel bewezen

De honderdste reparatie een feit bij Repair Café PostaanZee

Met trots meldde Paul Penders onlangs dat de reparateurs honderd reparaties hebben uitgevoerd. Reden genoeg om iedereen te trakteren. Het is het bewijs dat het Repair Café duidelijk voorziet in een behoefte.

Heel veel mensen weten inmiddels de weg naar PostaanZee of een ander Repair Café te vinden. Reparatie geeft apparaten een tweede leven en dat is goed voor de portemonnee én voor het milieu. Elke eerste donderdag van de maand staan ze klaar in Repair Café PostaanZee.

Electronica
Sinds november 2022 kwamen vele Egmonders naar PostaanZee met defecte elektronica: koffiezetapparaten, stofzuigers, printers, lampen enz. De vrijwilligers repareren zeker 60%, of geven een goed advies. De ‘inbrengers’ kijken mee, houden een praatje en leren hoe het apparaat werkt. Ook wordt er kleding hersteld.

Rollator
Werken de remmen van uw rollator minder goed of zit er speling in de handgrepen? Staat uw rollator te hoog of te laag? Kom op donderdag 5 oktober met uw rollator naar PostaanZee. Alles wordt goed bekeken, gesmeerd en afgesteld.

Kleding
Ook voor kledingreparaties kunt u terecht bij Repaircafé PostaanZee. Knoop aanzetten? Neem wel de juiste knoop mee! Zoom of scheur repareren? Neem de goede kleur garen mee.
We staan klaar om te helpen.
De koffie en thee staat klaar. We vragen u een bijdrage naar draagkracht.

Heeft u interesse om te repareren en zo ons team te versterken? Kom eens langs, of mail naar [email protected]

Repaircafé Postaanzee is elke éérste donderdag van de maand, van 13.30u tot 16.00u; Voorstraat 82a, Egmond aan Zee.