College van B&W geeft voorkeur aan locatie Marijkelaan voor nieuwbouw IKC De Kiem

28 mei 2024

Tijdens nieuwbouw volgt tijdelijke huisvesting op locatie Boswaid

Het college van B&W van Bergen stelt voor om Prinses Marijkelaan 1 in Egmond aan den Hoef te kiezen als de plek voor de nieuwbouw voor IKC De Kiem. Dit besluit komt na een onderzoek en overleg met de betrokken inwoners. Als de gemeenteraad instemt met dit voorstel dan kan de school tijdens de bouw het voormalige gebouw van basisschool De Boswaid aan Guyotte van IJsselsteinlaan 34 gebruiken als tijdelijke huisvesting. Het advies van het college aan de raad is om een projectleider de tijdelijke huisvesting, de verhuizing, sloop en nieuwbouw te laten begeleiden en het benodigde aanvullende budget vrij te maken.

Gemeente investeert zo’n 4,5 miljoen euro in fusielocatie VV Egmond

28 mei 2024

En staat garant voor een (eventuele) lening van de club

De gemeente Bergen heeft samen met VV Egmond een ontwerp uitgewerkt voor het nieuwe sportcomplex met bijpassend clubgebouw. Het college van burgemeester en wethouders heeft nu besloten aanvullend budget aan de gemeenteraad te vragen voor de aanleg van het nieuwe sportcomplex en clubgebouw aan de Hogedijk. In totaal gaat het nu om een investering die ergens rond de 4,5 miljoen euro zal liggen.

KNRM station Egmond rukt uit voor catamaran-zeilers in nood

27 mei 2024

Man overboord, maar KNRM schiet op tijd te hulp

De 'open dag' van de KNRM van zaterdag was nog niet eens goed ingedaald of de vrijwilligers bewezen meteen weer hun onschatbare waarde voor de samenleving: er waren catamaran-zeilers in nood en de KNRM rukte direct uit. Met goed gevolg. De bemanning van KNRM station Egmond brengt twee opvarenden van een catamaran in veiligheid, nadat deze is omgeslagen voor de kust van Egmond aan Zee.
 


Indrukwekkende opkomst en ingebruikname ‘herinneringsboom’ bij Abdij

27 mei 2024

Iedereen heeft wel iemand om aan terug te (willen) denken

Het was een indrukwekkende opkomst en dito plechtigheid vrijdagmiddag bij de ingebruikname van de herinneringsboom bij de Abdij in Egmond-Binnen. Abt Thijs Ketelaars, burgemeester Lars Voskuil, Hospice coördinator Els Rosenmöller en tuinman Henk spraken de aanwezigen toe over het hoe en waarom.

advertentie

Grote belangstelling voor Landelijke Bunkerdag

27 mei 2024

Bijzonder om te zien, zeker met in het achterhoofd misschien wel de actuele situatie...

De Landelijke Bunkerdag van afgelopen zaterdag kon zich verheugen in een grote belangstelling. Zowel in Egmond bij Bunkermuseum Jansje Schong als bij het complex aan de Hoeverweg (en andere locaties in Alkmaar en de regio) verdrongen de toeschouwers zich bijna om te horen wat de vele vrijwilligers vertelden bij wat ze zagen.

Fikse regenval de komende dagen

24 mei 2024

Weerbericht van 24 mei tot en met 30 mei

We krijgen wederom te maken met fikse regenval. De dag begint op veel plekken nog droog, maar in de loop van de dag trekken stevige regen- en onweersbuien over het land. Tot en met zaterdagmiddag moeten we op veel plekken rekening blijven houden met dit natte lenteweer. De temperatuur ligt daarbij veelal rond een graad of 20. Vanaf zondag is het vaker droog. Vanochtend: toenemende bewolking De dag begint overal droog en vooral in de kustgebieden is de zon nog enige tijd goed te zien. Aan de voorzijde van een buiig regengebied neemt de bewolking vanuit het zuidoosten echter al snel toe. Dit buiige regengebied gaat in de loop van de ochtend vanuit Duitsland ons land binnentrekken en gaat voor een kletsnatte dag zorgen op veel plekken. In Limburg kunnen de eerste (onweers)buien al halverwege de ochtend vallen. Ook de Achterhoek en het oosten van Brabant lijken in de loop van de ochtend al te maken te krijgen met enkele stevige buien. Vanmiddag: stevige regen- en onweersbuien Als jij deze middag van plan bent om erop uit te trekken is het slim om onze waarschuwingen en regenradar te bekijken. Het buiige regengebied trekt deze middag verder noordwestwaarts het land over en in bijna heel het land komen stevige regen- en onweersbuien voor. Regionaal kan het flink doorplenzen en op uitgebreide schaal is ook onweer mogelijk. Ook zijn hagel en enkele windstoten niet geheel uit te sluiten. In het noorden blijft het in de middag nog vaak droog, al kan er wel een enkele losse (onweers)bui ontstaan. Hier vinden we ook de hoogste temperaturen met lokaal waarden die op kunnen lopen tot een graad of 21. Elders in het land is het veelal 18 of 19 graden, maar tijdens perioden met intensieve regen is het enkele graden minder warm. De wind is zwak tot matig en komt uit noordelijke richtingen. Vanavond en vannacht: nog lang nat Ook in de avond is het op veel plekken nog nat. Vanuit Duitsland worden opnieuw talrijke stevige buien aangevoerd. Daar waar het noorden in de middag vaak droog was, lijkt deze regio juist in de avond de volle laag te pakken. Het kan hier het een groot gedeelte van de avond en in de nacht naar zaterdag flink doorplenzen met kans op onweer. Ook elders in het land komen nog steeds pittige buien voor. Vooral in het zuidwesten en zuiden kan het nog stevig doorregenen. Aan het einde van de nacht lijken de meeste pittige buien de Noordzee op te trekken. Bij weinig wind koelt het uiteindelijk af naar een graad of 12 op de meeste plekken.

Op zaterdag 25 mei is het Reddingbootdag 2024

24 mei 2024

Neem een kijkje achter de schermen

Kom zaterdag 25 mei van 10.00 tot 16.00 uur naar KNRM Reddingbootdag in Egmond aan Zee. Dit is DE kans om een kijkje te nemen achter schermen van het reddingswerk!

Werkzaamheden aan hemelwaterafvoer Pompplein

24 mei 2024

Van maandag 27 mei tot en met vrijdag 31 mei

Regenwater (hemelwater) wordt onder het Pompplein in Egmond aan Zee opgevangen in een bassin. Dit bassin moet worden schoongemaakt zodat regenwater goed kan blijven wegstromen. Dit voorkomt wateroverlast. Van maandag 27 mei t/m vrijdag 31 mei voert de Gemeente Bergen werkzaamheden uit aan het Pompplein voor het schoonmaken van dit bassin.

advertentie

Een oldtimer show om je vingers bij af te likken; ook scouting pakt uit bij Hoever Dorpsfeest

24 mei 2024

Veel activiteiten om de aandacht te trekken

Tijdens de zondagse activiteiten op het Hoever Dorpsfeest is een prominente rol weggelegd voor de scouting. Wie dacht dat dit een 'uitstervend ras' was komt bedrogen uit. De scouting leeft volop!

BUCH-gemeenten en Kennemer Wonen ondertekenen convenant voor toekomstbestendige woningbouw

24 mei 2024

Aandacht voor circulariteit

De gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo hebben samen met Wooncorporatie Kennemer Wonen het convenant Toekomstbestendige Woningbouw ondertekend. Dit convenant stelt doelen in de woningbouw voor energie, circulariteit, klimaatadaptatie, natuurinclusiviteit, mobiliteit en een gezonde leefomgeving. De ondertekening vond plaats in het voormalige Rabobank-gebouw aan de Heereweg in Schoorl. Wethouder van de gemeente Bergen, Yvonne Roos-Bakker, legt uit: “De grond en dit gebouw zijn in bezit van de gemeente Bergen. Deze grond verkopen we uiteindelijk bouwrijp aan Wooncorporatie Kennemer Wonen. Zij gaan hier vervolgens nieuwe sociale huurwoningen bouwen. Met de sloop van dit gebouw en de overdracht aan Kennemer Wonen laten we al zien hoe we nu en in de toekomst samenwerken. Met aandacht voor circulariteit: we gebruiken de grondstoffen waar mogelijk opnieuw voor het bouwproces.” Samenwerking voor duurzaamheid De ondertekening van het convenant komt voort uit de prestatieafspraken die door de gemeenten met Kennemer Wonen zijn gemaakt. Het convenant biedt een kader voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers om duurzaamheid in hun projecten te integreren. Goede monitoring zorgt ervoor dat het convenant blijft aansluiten op maatschappelijke en technische ontwikkelingen. Grote woningbouwopgave De gemeenten en wooncorporaties staan voor een grote uitdaging. Krista Walter, directeur-bestuurder Kennemer Wonen, vertelt hierover: “De woningnood is nog steeds ontzettend hoog. Wij willen tot en met 2030 1.500 sociale huurwoningen toevoegen aan ons bezit. Dit convenant moet het makkelijker maken om dit duurzaam te kunnen realiseren. De nieuwe woningen moeten betaalbaar, gezond en toekomstbestendig zijn. De groeiende problemen zoals klimaatverandering, schaarste aan grondstoffen en afname van biodiversiteit maken dit extra belangrijk.” Duidelijkheid Het convenant Toekomstbestendig Bouwen is opgezet om duurzaamheidsambities makkelijker en tegen lagere kosten te integreren in de grote woningbouwopgave van Nederland. Het gebruik van een uniforme methodiek voor verschillende duurzaamheidsthema’s zorgt voor duidelijkheid. Elk thema heeft doelen en criteria met drie ambitieniveaus: brons, zilver en goud. Het bronzen niveau is de ondergrens voor duurzame woningbouw in onze regio. Waar mogelijk wordt gestreefd naar zilver. Het convenant Toekomstbestendige Woningbouw is een belangrijke stap richting duurzame en toekomstbestendige woningbouw. Noot voor de redactie Met vragen kunt u terecht bij: Jorrit Ruiter, beleidsmedewerker Circulaire Economie, werkorganisatie de BUCH, e-mailadres: [email protected]

Onderzoek naar mogelijkheden openbare toiletten wordt uitgebreid naar de kustdorpen

24 mei 2024

...maar het duurt daardoor wel wat langer voor het er is

De roep om (meer) openbare toiletvoorzieningen - zeker ook vanuit Egmond aan Zee wordt die hartekreet regelmatig geuit - heeft ertoe geleid dat het college van B&W heeft besloten het al lopende onderzoek uit te breiden naar het kustgebied van de gemeente.

Hitjes Avond voor jongeren met en zonder beperking in Egmond-Binnen

24 mei 2024

Van silent disco tot stoelendans...

Op vrijdag 14 juni vanaf 19.00 uur organiseren jongeren Jessie Tik en Alex Houtenbos (Smiley Sports) in samenwerking met Stichting Sport-Z een Hitjes avond in jongerencentrum Joeb in Egmond-Binnen. Deze avond is gratis en toegankelijk voor jongeren die zin hebben in een gezellige, muzikale avond. Aanmelden voor deze (gratis) avond kan via www.sport-z.org/gamenight Tijdens de 'Hitjes Avond' kunnen jongeren genieten van een gezellige avond vol muziek. Zo is er silent disco, een muziekquiz, karaoke, stoelendans (ook voor met een rolstoel) en nog veel meer, dit alles onder leiding van DJ Manon van Oostveen. Het motto van de avond is 'alles mag, niets moet,' waarbij de nadruk ligt op een ontspannen en feestelijke sfeer. De organisatie is in handen van Jessie Tik en Alex Houtebos van Smiley Sports, die samen met Stichting Sport-Z deze avond mogelijk maken. De locatie aan de Visweg in Egmond Binnen biedt de perfecte setting voor dit muzikale evenement. Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.sport-z.org/gamenight. Deelname is gratis. Voor vragen kun je contact opnemen met de organisatie via [email protected] of 06-43234035.

Columns

Column Nico Knol: Op een ‘mooie’ tweede Pinksterdag

28 mei 2021

Hij wenste me sterkte toe. Nou die was nodig!

Al vanaf zaterdag had ik een wat zeurderig gevoel in m'n kaak, dus hup paracetamol genomen en doorgaan met het werk. 's Morgens naar m'n jarige oomzegger, die werd 8, 's middags een gesprek, 's avonds de eerste viering van Pinksteren in Ursem. Nog maar 'n paracetamol erbij... Zondag werd het lastiger. Zelfs het kauwen van cake was een hele onderneming. Gelukkig had ik die dag één viering en kon daarna m'n rust houden, wat zou het zijn? Inmiddels kwam er meer pijn uit de onderliggende delen van het kakement dan uit de kaak zelf.

Column Rudolf Scheltinga: Contact met elkaar!

28 mei 2021

Ik wens u allen veel goeds!

Loskomen van een plek die je dierbaar geworden is en dan vooral vanwege de mensen die er wonen en woonden en waarmee je een band hebt opgebouwd. Deze dagen ben ik bezig (geweest) met inpakken van spullen en boeken, véél boeken. Het grootste deel ervan ging afgelopen dinsdag in de opslag, omdat ik niet meteen samen met mijn vrouw Marian kan verhuizen naar de pastorie in Amersfoort. We gaan eerst – tijdelijk – in een appartement wonen en dát is kleiner dan de toekomstige pastorie. Hoewel de toekomstige pastorie ook kleiner is dan de pastorie in Egmond aan Zee; die is ook wél heel groot én heerlijk ruim (koud in de winter en koel in de zomer). En wát er wel in ’t appartement kan dat staat er inmiddels. Dus als ik maandag 31 mei voor de laatste keer de deur van de pastorie in Egmond achter me dicht doe kom ik in een ingericht appartement in Amersfoort. Mijn vrouw Marian werkt inmiddels al een aantal maanden in Amersfoort. En dát betekent dat we gaan zoals we kwamen in Egmond – vanuit Amersfoort – : bijna twaalf jaar geleden woonde ik eerst 8 maanden (alleen) in ’t Koetshuis – we gingen ‘latten’ zoals dat heet én nu – bij ons vertrek uit Egmond naar Amersfoort hebben we ook acht maanden ‘gelat’. Maar we zijn blij weer bij elkaar te kunnen wonen. Contacten kun je op vele manieren onderhouden en dat zal ook wel ’t geval zijn met vele mensen in de Egmonden die mij dierbaar zijn geworden – en hopelijk ook andersom. Maar níet alle contacten kun je aanhouden. Als pastoor moet je ook loslaten, omdat er een opvolger is die haar contacten weer zal gaan opbouwen. Mijn opvolgster is pastoor Joke Kolkman. Zij start per 1 juni 2021. We hebben met elkaar al regelmatig contact gehad over de parochie en over de dorpen. Zoals in deze dagen velen de contacten met mij als pastoor aan ’t afronden zijn en ik ook. Loslaten wat dierbaar geworden is, in dankbaarheid terugkijkend – erkennend ook wat níet goed is gegaan – en herkennen wat er aan moois gebeurd is en wat in de harten van de mensen mee blijft gaan. Het leven gedeeld als pastoor met velen in goede en kwade dagen, in ziekte en gezondheid, ja ook gedeeld wanneer er dood in ’t leven kwam, een dierbare overleed. En ook gedeeld wanneer er vreugde was vanwege de geboorte van nieuw leven, het aangaan van een nieuwe relatie, een kerkgebouw dat jarig is. We houden contact, zeggen velen. En dat is mooi. Wel wetend dat álle contacten blijven onderhouden zoals nu, níet mogelijk zal zijn, omdat ik in een nieuwe woon- en werkomgeving terecht ga komen, én nieuwe contacten zal gaan leggen. Zo is dit ook mijn laatste bijdrage voor onze Flessenpost. Ik wens u alle veel goeds! Rudolf Scheltinga pastoor

advertentie

Kunst & cultuur

De Week van het Spannende Boek

28 mei 2021

Een tas met spannende inhoud...

Bibliotheek Kennemerwaard en Zuivelhoeve By Kaashuis Tromp Egmond aan den Hoef pakken opnieuw uit met een leuke actie rondom de Week van het Spannende Boek. Dit keer een mooie linnen tas met spannende producten met iets meer pit dan je misschien gewend bent, spannende boekentips en een leuke prijsvraag, waarbij je kans maakt om een spannend boek te winnen. In de tas vind je een aantal spannende producten van Zuivelhoeve By Kaashuis Tromp Egmond aan den Hoef. Boekentips met bloedstollende thrillers (te reserveren bij Bibliotheek Kennemerwaard, www.bknw.nl). En een leuke actie waarbij je als je de rebus goed oplost, kans maakt op het nieuwste boek van Jo Nesbø. Tijdens De Week van het Spannende Boek (7 t/m 13 juni 2021) staan verschillende genres van 'spannende boeken' centraal bij Bibliotheek Kennemerwaard. Zo is er tijdens deze week volop aandacht voor misdaadliteratuur en nieuwe thrillers. De tas kost € 15,-. Als je lid bent van de bibliotheek betaal je bij het tonen van je lidmaatschapskaart slechts € 12,50. De tas is vanaf 7 juni te koop bij Zuivelhoeve By Kaashuis Tromp Egmond aan den Hoef, Nieuwe Egmonderstraatweg 1-7 Egmond aan den Hoef (tegenover de Albert Heijn). De actie duurt tot eind juni 2021. De oplossing van de rebus kun je tot uiterlijk 30 juni mailen naar [email protected].

Peter van Vleuten: Terug naar Egmond

28 mei 2021

Ooit willen we dat allemaal...

Terug naar Egmond Je eerste elektrische gitaar. ’t Is net als je eerste liefde. Die vergeet je niet. Ik zie ‘m nog zo voor me. Een heuse Stratocaster. Voor de leken: zo’n model waarop Hank B Marvin van de Shadows speelde. En Jimi Hendrix. Nou moest de echte, échte Stratocaster eigenlijk van wereldmerk Fender zijn. Maar dat was voor mij als scholier niet te betalen. Gelukkig kopieerden de Japanners er in die tijd al lustig op los, zodat ik voor 400 keiharde Hollandse guldens een nepper kon kopen. Merk: Rokkomann. Klonk een soort van Duits ambachtelijk maar het was waaibomenhout, de snaren stonden pijnlijk hoog en het ding bromde als een gek. Maar toch. Het was m’n eerste. En hij zag er oppervlakkig bekeken precies zo uit als een Fender. Ik was de koning te rijk. Natuurlijk wáren er wel andere keuzes in de winkel van Peter Birekoven in de Hekelstraat. Maar die waren niet rock & roll genoeg. Althans niet binnen de reikwijdte van mijn budget. Ik had wel de mogelijkheid om een tweedehands Egmond te kopen, maar dat was niet hip genoeg voor mijn smaak. Egmonds waren van Nederlandse makelij en ze pasten in mijn beeld van saaie sixties-orkestjes die nooit waren doorgebroken. Ik wilde een Strat! Desnoods een neppe. Merkwaardig hoe je er in die fase naar kunt kijken. Wist ik veel dat George Harrison himself een Egmond had en daarmee toch niet bepaald beroerd uit de verf was gekomen. Maar ja, Egmond… Ik woonde op het Woud tussen Bergen en Egmond aan den Hoef. Dan kan je eerste gitaar geen Egmond zijn. Te dicht bij huis. Ik wilde de wereld veroveren. Dus moet je je internationale ambitie dan niet aan iets plakken dat zo lokaal klinkt. Alleen al vanwege de naam viel de Egmond af. Dan liever die Rokkomann. Had ook niemand van gehoord, maar het klonk allemaal toch wat avontuurlijker. Maar de tijden veranderen. Hippe jonge muzikanten van nu vinden zo’n oud instrument helemaal te gek. Laatst zag ik Eefje de Visser live op tv een waanzinnig sferische klank toveren uit een exotisch ogende gitaar met een originele vintage sixties-sound. Wow, dacht ik. Waar speelt die nou op? U raadt het al. Inzoomend op de gitaar van Eefje stond het fier op de kop: Egmond. Met terugwerkende kracht had ik spijt van die Rokkomann. Met de oren van nu raakte ik betoverd door de oersound van de jaren 60. Heimwee naar wat ik toen suf vond. Ooit willen we allemaal terug naar Egmond.

advertentie

Natuur & Welzijn

De zomer komt er aan, maar zijn we er klaar voor?

28 mei 2021

Voor je het weet hangen de vellen er bij neer...

Het betere weer komt er aan, nog even geduld. Het licht buiten is weer aan. Eindelijk. Want na een lange winter, waarbij we ook nog eens met z’n allen verplicht thuis moesten blijven, kunnen we wel wat zonne-energie gebruiken. Maar voordat we ons massaal blootstellen aan die zon is het raadzaam onze huid voor te bereiden. En nee, daarvoor hoef je niet naar de tropen of onder de zonnebank.

Zaterdag 29 mei 2021: groenmarkt Groei & Bloei

28 mei 2021

Kwekersclub Groei & Bloei toont stekjes en zaden

Eindelijk is het dan zo ver en kunnen we iets organiseren in de buitenlucht waar heel veel mensen al heel lang naar snakken!! Zaterdag 29 mei is het dan zover. Onze vijftien kwekers van de kwekersclub hebben prachtige stekjes en zaden opgekweekt. De plantjes zijn te koop voor de prijs van € 1,00 per stuk in de P4 potjes en afhankelijk van de grootte en kwaliteit van de planten voor meer dan € 2,00 voor de overige planten. Het evenement vindt plaats in de tuin van de familie Röling van 10.00 tot 15.00 uur, Kennemerstraatweg 662 te Heiloo. Er is een zeer grote verscheidenheid aan plantjes te koop. Van Salvia’s, Digitalis, Physalis, Helianthussen (aardperen) tot Dahlia’s, varens en kruiden. Dus komt dat zien (en kopen). De markt gaat om 10.00 uur open en we sluiten om 15.00 uur. Bij onze pr-kraam kunt u weer mooie tuinspulletjes en handig tuingereedschap vinden en tevens is er per 15 mei een zomeractie van Groei & Bloei van start. Als nieuw lid ontvangt u als cadeautje een prachtige en handige zaag. Daarnaast is er een flinke reductie op het jaarabonnement als u nu lid wordt. N.B. U kunt alleen contant betalen. Neem zelf een doosje of tasje mee, houd afstand en volg de route. https://midden-kennemerland.groei.nl/

Agenda

Galerie De Kapberg ook op vrijdag geopend

30 juni 2021

Mooie exposities weer binnen te bekijken

Galerie De Kapberg is zo blij dat ze weer (deels) open kunnen, dat na de eerste aankondiging meteen is besloten om ook op de vrijdag open te gaan. Er zijn natuurlijk nog wel regels: het mondkapje op en afstand houden van elkaar. Voorlopig is de galerie geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. . Van Dirck Nab kennen we vooral het werk dat hij maakt in de duinen. Een schetsboek in groot formaat is aangekocht door het Prentenkabinet van het Rijksmuseum te Amsterdam. Ook het Henriëtte Polak museum te Zutphen is in het bezit van zijn werk. Hij exposeert in galeries en musea in binnen- en buitenland. Dirck Nab volgde zijn opleiding schilderen aan de Vrije Academie in den Haag. We zien bij De Kapberg zijn schilderijen en ingekleurde etsen van bloemen. Dien Jorien Geertsma maakt keramiek. Haar werk is meestal een spel met vorm en functie, dat zich afspeelt tussen de tweede en de derde dimensie. Met plezier neemt ze een loopje met waarneming en werkelijkheid en daagt ze daarbij graag de grenzen van het materiaal uit. Meestal werkt ze een paar jaar aan een onderwerp tot iets nieuws haar uitdaagt. . Ze heeft kunstgeschiedenis gestudeerd en was docent handvaardigheid. Ze exposeerde onder andere in museum Kranenburgh in Bergen. Ursula Neubauer is internationaal bekend door haar grafisch werk maar sinds jaren maakt ze ook video’s. Verbondenheid met de natuur is de kern van haar werk. Ze werd geboren in München, Duitsland, behaalde haar Master of Fine Arts aan de Carnegie Mellon University, Pittsburgh PA (grafiek, 1978). Sinds 1983 woont en werkt ze in Amsterdam en haar prenten, tekeningen en videowerk zijn in binnen- en buitenland tentoongesteld en verzameld in musea, bedrijven en privé. De tentoonstelling kunt u zien van 14 mei tot en met 20 juni. Het adres is Slotweg 17 in Egmond aan den Hoef. Voor meer informatie: www.galeriedekapberg.nl

Kleding- en boekenverkoop bij Kledingbank Egmond

30 juni 2021

Ruimte maken voor de zomercollectie

Kledingbank Egmond houdt op zaterdag 3 juli opnieuw een verkoop van boeken en kleding. De opbrengst is ook om de huur van het pand te kunnen betalen, maar het is vooral bedoeld om de Egmondse minima te ondersteunen. De verkoopdag is van 10 uur 's morgens tot 16 uur 's middags.

Terug