En eindelijk mag het weer… de terrassen zijn open!

Na een hectische Koningsdag in de grote steden...

En eindelijk mag het weer… de terrassen zijn open!

Wat hebben we er lang op moeten wachten! Maar vanaf woensdag 28 april 12.00 uur mochten de terrassen weer open. Weliswaar beperkt in tijd en met allerlei maatregelen, maar aangezien die woensdag een prachtige zonnige dag was, was het zeker de moeite waard om het ervan te nemen.

De ziekenhuizen staan nog niet bepaald te trappelen van vreugde, de verpleegkundigen lopen op hun tandvlees, maar dat doen uiteindelijk veel andere branches, zeker de horeca, ook. Daarom besloot het kabinet om toch de teugels iets te laten vieren.

Met woensdag dus meteen een mooi bezet Pompplein, Boulevard (EAZEE en een met ballonnen versierde De Bourgondiër), een goed gevulde Voorstraat met winkelend publiek, met blije gezichten en zonnebadende terrasgasten. Een eerste stap op weg naar een hopelijk mooie – en vrijere – zomer.

Overigens zijn niet alle horecabedrijven open met hun terras. ’t Zeepaardje heeft bijvoorbeeld besloten om nog even te wachten, gezien de lastige planning van personeel en inkoop en ook de nog altijd hoge druk op de zorg.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

En eindelijk mag het weer… de terrassen zijn open! En eindelijk mag het weer… de terrassen zijn open! En eindelijk mag het weer… de terrassen zijn open! En eindelijk mag het weer… de terrassen zijn open! En eindelijk mag het weer… de terrassen zijn open! En eindelijk mag het weer… de terrassen zijn open!