Gevulde kipfilet: binnen een half uur zit je te smullen
Gepubliceerd: 24 mei 2024
Deze gevulde kipfilet is om te smullen! Een smeuïg mengsel van MonChou, pesto en olie maakt de kipfilets extra lekker. Na het bakken vul je ze met het pestomengsel en de ham eromheen gerold. Laat het nog enkele minuten in de oven bakken om de smaken helemaal tot zijn recht te laten komen.
Wat heb je nodig (voor 4 personen)?
- 4 el Olijfolie
Bereiding:
Doe de MonChou, pesto en olie bij elkaar en meng door tot een smeuïg geheel. Bak de kipfilets. Laat de kipfilets iets afkoelen en snijd ze open als een broodje. Vul vervolgens de kipfilets met het pesto mengsel en maak de kipfilet weer dicht door de plak ham om de hele kipfilet te rollen. Doe de gevulde kipfilets in een ovenschaal en bak nog 15 minuten op 160 graden. Kijk op de klok: nog geen haf uur verder en… aan tafel!
Bron: jumbo.com