Deel

UPDATE 5: derde wedstrijd O19 eindigt in gelijkspel: 3-3 tegen Turkije

Jordin Koel zaalvoetbalde in Turkije met Oranje Onder 19

UPDATE 5: derde wedstrijd O19 eindigt in gelijkspel: 3-3 tegen Turkije

De derde en laatste wedstrijd in het EK-kwalificatietoernooi voor het NL zaalvoetbalteam O19 eindigde in 3-3. Tegenstander was gastland Turkije.

Dat was een knappe prestatie zag ook coach Hjalmar Hoekema. Nederland was al uitgeschakeld maar toonde tijdens het toernooi een enorme progressie.

‘De sfeer in de hal was prachtig’, aldus coach Hjalmar Hoekema. ‘Iedereen had een vlag in zijn hand en moedigde de Turkse ploeg luidkeels aan. Vooral toen ze voorkwamen in de eerste helft en na rust op jacht moesten naar de zege was het zo’n herrie in de hal dat ik amper aan coachen toekwam. Zij moesten namelijk winnen om nog een kans te maken op kwalificatie voor het EK.’

‘We waren de bovenliggende partij. Zij speelden in hoog tempo en waren fysiek sterker maar voetballend zijn wij gewoon verder.’

‘De jongens stapten na de 3-3 eindstand teleurgesteld het veld af”, zegt Hoekema, die toch tevreden terug kijkt. ‘We zijn hier vanaf zo goed als nul begonnen en als je dan ziet hoe snel ze het oppakken. Een unieke ervaring waarin de spelers een enorme progressie hebben doorgemaakt.’

Het enige nog vermeldenswaardige van deze laatste wedstrijd is dat Jordin een korte tijd als meespelende vliegende keeper heeft meegedaan om de winnende treffer te forceren. Maar die kwam er dus niet. Illusie armer, ervaring rijker.

De laatste twee foto’s : selfie van Jordin Koel in keeperstenue… en het team dat in de Turkse hekenketel knap partij gaf tegen het gastland (staand in het midden Jordin Koel).


EERDER GEPUBLICEERD: In de tweede wedstrijd van het Nederlands zaalvoetbalteam O19 kwam het team ook niet tot winst. Nederland kwam nog knap terug na een 3-0 achterstand, maar is door nederlaag wel uitgeschakeld voor het EK in Spanje. De leeftijdgenoten van Italië waren uiteindelijk met 3-2 te sterk voor de jongelingen van coach Hjalmar Hoekema. Jordin kwam pas laat in de wedstrijd voor het eerst in het veld. Ook deze keer gingen er veel kansen voor Nederland verloren en scoorde de tegenstander net iets te makkelijk. In de 39e minuut maakte Jordin nog wel de 3-2, door scherp voor zijn man te komen bij een corner. Dat was ongeveer 1 minuut nadat zijn collega Kee de zo bekende ‘aansluitingstreffer’ had gemaakt (3-1) waardoor Nederland weer wat in de wedstrijd kwam.

Ondanks de nederlaag kijkt coach Hjalmar Hoekema met trots terug op de wedstrijd van het team. En vooral op de ontwikkeling die de jonge spelers doormaken. ‘Italië is een betere ploeg dan Montenegro gisteren (3-0 verlies op woensdag). In alles eigenlijk, individuele kwaliteit, meer voetballend vermogen en ook beter op elkaar ingespeeld, dat is niet zo gek, want dit team is al twee jaar bij elkaar. Zo ver zijn wij gewoon nog niet.’

Ach, Johan Cruijff zei het al: ‘Italianen, je ken niet van ze winnen, maar je ken wel van ze verliezen...’

Kijk HIER voor een filmpje van de doelpunten.

De derde en laatste wedstrijd is zaterdagochtend om 11 uur. Tegen thuisland Turkije. Dat belooft een heksenketel te worden, want de zaal zit elke keer bomvol wanneer de thuisploeg speelt.


EERDER GEPUBLICEERD: Wedstrijd op woensdag 16 maart tegen Montenegro: Ondanks dat Jordin in de basisopstelling begon eindigde de wedstrijd voor hem toch wat teleurstellend. Naast een 3-0 nederlaag tegen Montenegro speelde hij de hele tweede helft niet meer. ‘Ik zat volgens mij wel goed in de wedstrijd die eerste helft, maar niet goed genoeg volgens de trainer. We waren wel veel beter en hebben heel veel kansen gehad, maar het zat niet mee. Ballen op de paal en zo. Het helpt ook niet echt wanneer je nu pas voor het eerst in een wedstrijd met elkaar speelt en nog maar een keer of zes met elkaar hebt getraind.’ Kortom, dit was geen doorslaand succes. Donderdag is er een nieuwe kans tegen Italië..


EERDER GEPUBLICEERD: De 19-jarige Jordin Koel uit Egmond aan den Hoef is geselecteerd voor het Nederlands zaalvoetbalteam O19.

Op aangeven van White Stones coach Rogier Bunink is Jordin ‘gespot’ door de begeleiding van het Nederlands team. De kwaliteiten van Jordin vielen in de smaak en nu mag hij aankomende maandag op het vliegtuig naar Turkije om daar mee te doen aan de voorrondes voor het EK zaalvoetbal O19.

Het Nederlands zaalvoetbalteam onder 19 jaar strijdt in maart om een ticket voor de finales van het EK zaalvoetbal in Spanje. Om zich te plaatsen moet Oranje in de Main Round eerst afrekenen met Montenegro, Italië en Turkije. KNVB-coach Hjalmar Hoekema heeft daarvoor twaalf spelers opgenomen in zijn selectie, waaronder dus Jordin. Verder zijn onder meer nog drie spelers van FC Marlène uit Heerhugowaard geselecteerd.

Woensdag 16 maart (14u) speelt Nederland tegen Montenegro, donderdag 17 maart (14u) tegen Italië en zaterdag 19 maart  (11u) tegen thuisland Turkije.

Foto’s (aangeleverd): Jordin Koel is er klaar voor: hij reist maandag af naar Turkije met het Nederlands zaalvoetbalteam O19.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

UPDATE 5: derde wedstrijd O19 eindigt in gelijkspel: 3-3 tegen Turkije UPDATE 5: derde wedstrijd O19 eindigt in gelijkspel: 3-3 tegen Turkije UPDATE 5: derde wedstrijd O19 eindigt in gelijkspel: 3-3 tegen Turkije UPDATE 5: derde wedstrijd O19 eindigt in gelijkspel: 3-3 tegen Turkije UPDATE 5: derde wedstrijd O19 eindigt in gelijkspel: 3-3 tegen Turkije

Meer 'Sport':

Scholieren halen ruim 4700 euro op met Roparun sponsorloop

24 juni 2022

Perfecte omstandigheden leveren mooie opbrengst op

Onder eigenlijk perfecte omstandigheden begonnen vrijdag om klokslag 12.45 uur de scholieren van basisschool de Kiem aan hun Roparun sponsorloop in het Slotpark.

Egmondse hotelketen steunt AZ

24 juni 2022

Egmond aan Zee landelijk op de kaart zetten

‘Hotel in Egmond’ is de nieuwe partner voor AZ. De hotelketen is de komende twee seizoenen zichtbaar op de trainings- en presentatiekleding van AZ 1.

Bewegen is van levensbelang

24 juni 2022

Maar we bewegen nog steeds angstvallig weinig

Jan Dirk van der Zee van de KNVB schrijft regelmatig columns. Veelal over voetbal uiteraard, maar er zijn meer onderwerpen. Zoals de gezondheid van de jeugd/jongeren, het eetpatroon etc. Hij heeft het regelmatig over de unieke Nederlandse voetbalcultuur. U weet wel, van die 17 miljoen bondscoaches... maar waarom wordt dan in Den Haag gedaan alsof het niet meer dan een hobby is... Bewegen is van levensbelang. Mijn ouders hadden een druk horecabedrijf en ik kan mij niet herinneren dat ik ooit een dag door ze naar school ben gebracht. Naar de lagere school liep ik, de middelbare school bereikte ik op de fiets. Net als mijn klasgenoten. Het regenpak hoorde bij de standaarduitrusting. Op gure herfstdagen rook het leslokaal daardoor vaag naar binnenband.

Actief vakantieprogramma voor jong en ouder

24 juni 2022

Er komen mooie tijden aan...

De buurtsportcoaches van Holland Sport hebben in samenwerking met Jongerenwerk Bergen en de lokale sportaanbieders een actief zomerprogramma voor jong en oud opgesteld. Van wekelijkse buitensportlessen en strandsportdagen voor kinderen tot sport- en beweegactiviteiten voor álle leeftijden. Er is genoeg te beleven in de zomervakantie! De lokale sportaanbieders organiseren activiteiten waarbij zowel leden als niet-leden meer dan welkom zijn. Bij diverse wandelgroepen en fietsgroepen kan je wekelijks op verschillende dagen aanhaken bij de georganiseerde activiteiten. Ook organiseren de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen wekelijks in 3 verschillende kernen ZomerFun. ZomerFun is een gratis aanbod dat gericht is op kinderen uit groep 3 t/m 8 die lekker in de buitenlucht willen sporten en bewegen. Op de 1e vakantiedag, maandag 18 juli, zal er een alles-in-1-dag Zomerkamp plaatsvinden bij de Lagune in Camperduin. Deze dag is bedoeld voor kinderen van groep 7, 8 en de 1e klas voortgezet onderwijs. Eén hele leuke volle dag waarbij de vrijwilligers van het Jongerenwerk in Bergen alles uit de kast trekken om de jeugd een onvergetelijke dag te laten beleven. Dinsdag 19 juli organiseren de buurtsportcoaches, in samenwerking met Beach and Waves op het strand van Egmond aan Zee, BeachFun. In de middag kunnen kinderen uit groep 5 t/m 8 en de 1e klas van het voortgezet onderwijs zich vermaken met boogschieten, volleybal en powerkiten! Nieuwsgierig geworden? Kijk voor het gehele overzicht, data/tijden en locaties op de website. Informatie, aanmelden en betalen voor de vakantie activiteiten kan via de website: www.sportenbewegeninbergen.nl/zomervakantie Voor een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Maar de organisatoren vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Gezinnen die de bijdrage niet kunnen betalen kunnen contact opnemen met de buurtsportcoaches Eefke en Elles via [email protected] of [email protected]

Jacco Walta: Roparun Nederlandse editie geteisterd door slecht weer

17 juni 2022

Het begon zo goed op pinksterzaterdag...

De eerste dag van het Pinksterweekend ging het wel; mooi weer om te lopen en de stemming zat er goed in. maar de tweede en derde dag waren zwaar, zegt Jacco Walta na zijn editie van de Roparun als loper.

Kennismaken met de golfsport?

17 juni 2022

Op 25 juni op de golfbaan van Heiloo

Golf en countryclub Heiloo organiseert zaterdag 25 juni aanstaande een vriendjes en vriendinnetjes dag. Deelname aan deze dag is gratis. De bedoeling van deze dag is om zoveel mogelijk kinderen in de leeftijd van groep 6 t/m 8 van de basisschool kennis te laten maken met de golfsport. Onze jeugdleden willen hun vrienden en leeftijdsgenoten laten zien waarom ze golfen zo leuk vinden en daarom graag naar de golfbaan komen. De dag wordt gevuld met golf gerelateerde spellen en een film om ze enthousiast te maken. Het begint om 14.00 en duurt tot 16.30. Je kunt opgeven via [email protected] of via 072-5054540

Verlies bij boksdebuut voor Toon Gaarthuis

17 juni 2022

Jonge Egmonder maakt wel indruk

Op zondag 12 juni kwam Boksclub De Groot i.s.m. Boksclub De Ring in actie met één van zijn wedstrijdboksers op het boksevent 'Boksen in de Schilderswijk' in Den Haag.

UPDATE: Egmondia redt het niet en degradeert naar de 4e klasse KNVB

20 juni 2022

Overschrijvingen zijn bekend

Aanstaande zondag speelt Egmondia haar laatste en belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Om 14.00 uur speelt het eerste team bij VIOS in Warmenhuizen de wedstrijd om lijfsbehoud tegen Geel Zwart.

Arctische kite-expeditie met succes afgerond

17 juni 2022

'Maar het was wel een heftige ervaring.'

Inmiddels is hij al weer even thuis, aan het bijkomen van de ijzige trip over Groenland. Egmond-Binner Eric Leegwater is geslaagd in zijn doel om, samen met Bernice Notenboom (wetenschapsjournalist) en Bjorn Wils (avonturier en kitesurfer), dwars over Groenland te reizen, puur op windkracht.

Voetbal loopt op zijn eind, op naar de tennistoernooien

10 juni 2022

De zomer nadert, mooi weer voor een potje tennis

Nu de voetbalcompetities zo op hun eind lopen, kunnen de echte sport die hards snel overstappen naar het tennis.

Egmondse kampioenen

17 juni 2022

Vier keer Zeevogels en één keer Egmondia

Zeevogels JO19-1 is op zaterdag 11 juni kampioen geworden. Het team, dat al zo’n 10 jaar onder leiding staat van trainer/coach Mike Twisk, werd dat in de eerste klas. Met 11 x winst, 1 x een gelijkspel en 4 verliespartijen hadden de withemden 1 punt meer dan De Foresters JO19-2. Tijdens de kampioenswedstrijd kon er eigenlijk niets mis gaan. Er mocht met meer dan 20 – 0 verloren worden van Vitesse ’22 JO19-1. Na een 1 – 3 achterstand wisten de jonge Hoevers terug te komen tot 3 – 3. Het leek erop dat de Vogels de volle winst zouden pakken maar dat lukte uiteindelijk niet. Het aansluitende kampioensfeest is flink gevierd door de mannen die grotendeels het komende seizoen aansluiten bij de selectie. De rit op de platte kar, door heel Egmond zo’n beetje, werd afgesloten met een duik in de Slotgracht.

Sport verbindt! Vraag nu steun aan voor sportactiviteiten

3 juni 2022

Sportakkoord is bedoeld om mensen te laten bewegen

Start de zomer goed en maak gebruik van het budget uit het Maatschappelijk Sportakkoord gemeente Bergen!

Nick Twisk met AZ Onder 18 algeheel kampioen

3 juni 2022

Na het winnen van de beker nu ook landskampioen

ZAANSTAD- AZ Onder 18 heeft zich verzekerd van het algeheel kampioenschap en een UEFA Youth League-ticket. Zaterdagmiddag wist de ploeg op het eigen AFAS Trainingscomplex te winnen van PSV: 2-0.

Sanne Koopman is nu Feyenoorder

30 mei 2022

Van Alkmaar naar Rotterdam

De Egmondse Sanne Koopman is de nieuwste aanwinst van Feyenoord Vrouwen 1. De 19-jarige aanvaller komt na de zomerstop over van VV Alkmaar en tekent in De Kuip een contract voor een jaar tot medio 2023.

Kitend over Groenland: Niet alles gaat vanzelf…

27 mei 2022

Slecht weer zorgt voor oponthoud

Weet u het nog? Egmonder Eric Leegwater is samen met zijn Deense 'kitepartner' Bjørn Wils en wetenschapsjournalist Bernice Notenboom bezig met een expeditie om meer aandacht te vragen voor windenergie.

Tristan Ooms alsnog weg als trainer Egmondia

27 mei 2022

'Lol is er een beetje van af'

Ofschoon voetbalvereniging Egmondia en trainer Tristan Ooms er voor volgend jaar wel uit waren, is daar nu toch verandering in gekomen. Ooms stopt. Volgens eigen zeggen omdat de lol er een beetje van af is om trainer te zijn.

UPDATE: Geen vervolg voor FC Marlène vrouwenzaalvoetballers

28 mei 2022

Ook in de tweede play-off wedstrijd was drs Vijfje te sterk

Afgelopen weekend speelden de vrouwen van FC Marlene gelijk tegen drs Vijfje uit Groningen. Met de Egmondse inbreng van een aantal speelsters slaagde de ploeg er niet in om te scoren. Het Groningse drs Vijfje deed dat ook niet dus werden er strafschoppen genomen. Daarbij scoorde drs Vijfje een keer meer. Werk aan de winkel dus voor de zaalvoetbalsters om dit weer gelijk te trekken.

Jacco Walta: Roparun voor het goede doel

20 mei 2022

Debuut als loper, maar voor 8e keer mee

Egmonder Jacco Walta doet dit jaar mee als loper aan de bekende Roparun voor het goede doel (kankerbestrijding). Dit jaar is zijn debuut als loper, eerder deed Jacco 6x mee als begeleidend fietser en 1x als chauffeur. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

KNVB: Alle regels en regelingen per niveau in één overzicht

20 mei 2022

Duidelijkheid over wat moet en wat (niet) mag

Het is en blijft lastig: wat zijn nu precies de regels op een bepaald niveau wanneer je voetbalt?

Finale play-offs dames zaalvoetbal met behoorlijk Egmonds tintje

13 mei 2022

Drie Egmondse meiden op weg naar landstitel zaalvoetbal?

Met de winst in de halve finale van de play-offs in het dames zaalvoetbal heeft FC Marlène zich geplaatst voor de finale. Die gaat plaatsvinden op 20 mei in sporthal de Waardergolf tegen de Groninger Studenten Futsal Vereniging drs Vijfje. Daarna volgt nog de uitwedstrijd in Groningen.

Alle hoofdprijzen voor De Windhoek

10 mei 2022

Bij het schoolvoetbaltoernooi van Egmond

De Windhoek uit Egmond-Binnen is de grote winnaar geworden bij het schoolvoetbal toernooi 2022 van Egmond. Zowel bij de jongens als bij de meisjes wonnen zij de eerste prijs op de velden van v.v. Zeevogels. De jongens wonnen alle 4 de wedstrijden. Bij de meisjes was het spannender. Zowel De windhoek als De Branding behaalden 7 punten uit drie wedstrijden. Omdat De Windhoek een doelsaldo van plus 11 en De Branding van plus 10 had was de grootste beker voor de jonge dames uit Egmond-Binnen. De twee teams van De Windhoek kunnen gelijk door want zij spelen op woensdag 11 mei het vervolg toernooi in Limmen.

Vrijheidsvuur gearriveerd bij monument Egmond aan Zee

5 mei 2022

Symbolische waarde dit jaar nog groter

Zo rond de klok van twee uur kwamen ze aangelopen. Breeduit over de Voorstraat, maar niemand die daar een probleem van maakte: de hardlopers die het vrijheidsvuur vanuit Wageningen naar Egmond aan Zee hebben gebracht waren precies op tijd bij het monument.

Strijd tegen ‘fastfood’ is veel meer dan het verbieden ervan

20 mei 2022

Column Jan Dirk van der Zee, KNVB

Toen de overheid (Het CDA met name) medio april plannen bekend maakte voor de invoering van een minimumleeftijd voor fastfood kwam dat als behoorlijk betuttelend over vonden veel Nederlanders.

Egmonder steekt snowkitend Groenland over

29 april 2022

Aandacht voor mogelijkheden windenergie

Samen met Bernice Notenboom is Eric Leegwater uit Egmond-Binnen afgelopen donderdag vertrokken voor een tocht 'per snowkite' over Groenland.

AZ langer door met Nick Twisk

29 april 2022

Nieuwe verbintenis tot medio 2024

Het aflopende contract van Nick Twisk is maandag 25 april door AZ verlengd. De negentienjarige middenvelder zette in het AFAS Stadion zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot medio 2024, met de optie voor twee extra seizoenen. De Jong AZ'er maakte in 2014 de overstap van VV Zeevogels naar de AZ Jeugdopleiding. De jeugdinternational debuteerde op 30 april 2021 in het betaald voetbal. Op bezoek bij Roda JC (0-1) maakte hij - samen met Ernest Poku en Maxim Dekker - zijn eerste minuten op profniveau. Tot dusverre kwam Twisk tweemaal in actie voor de beloften.

Bus belandt in vangrail A9 na klapband

29 april 2022

Tractor pulling team doet alsnog mee met wedstrijd

De bus, inclusief aanhanger, van het tractor pulling team ‘Argos Oil Whispering Giant’ uit Egmond is op zaterdag 23 april door een klapband tegen de vangrail beland. Dit gebeurde bij Amstelveen. De bus was vanuit Egmond onderweg naar Duitsland voor een Europees tractorpulling-event. Bij het ongeval vielen geen gewonden er was alleen sprake van materiële schade.

Ronde van Noord-Holland: straffe bries

25 april 2022

Maar de lol was er niet minder om

Afgelopen zaterdag was de Ronde van Noord-Holland. Een populaire wielerronde voor toerrijders die de renners zo ongeveer door de hele provincie leidt. Zo ook door Egmond aan den Hoef. Vandaar richting Alkmaar met een straffe oostenwind tegen. dan blijf je vanzelf wel in een groepje fietsen.

KNVB: Investeren in voetbalclubs loont!

22 april 2022

Winst op het veld, maar ook in de wijk, op school en in de zorg

De KNVB heeft zich nadrukkelijk bij de lokale politiek laten gelden afgelopen week als het gaat om het benadrukken van het belang van het voetbal voor een gemeenschap. Met een advertentie in de landelijke media onder de titel ‘Voetbal is meer dan een sport’ benadrukt de KNVB de maatschappelijke impact van het voetbal op het moment dat gemeenten nieuwe coalitieakkoorden samenstellen. De advertentie is een open brief, ondertekend door de directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee, die ook rechtstreeks gestuurd wordt naar alle gemeenteraadsleden: ‘Wie investeert in de sport behaalt winst in de wijk, op school, in de zorg én op het veld. Geef de vereniging in jouw gemeente daarom de komende jaren de aandacht die het verdient. Te beginnen met een basisplek in het coalitieakkoord.’

Ruim 4,4 miljoen euro van Loterij Nederland voor amateurvoetbal

22 april 2022

Voor o.m. begeleiding technisch kader en scheidsrechters

Nederlandse Loterij steunt de KNVB met een bedrag van 4.473.828 euro. Het bedrag besteedt de KNVB volledig aan de ontwikkeling van het amateurvoetbal in Nederland. Daar zullen alle clubs in de regio ook van kunnen profiteren.

Sport-Z is in Bergen op zoek naar jongeren met sportieve ambities

22 april 2022

Voorbereiden op bijbaan in de sport

Stichting Sport-Z organiseert vanaf dinsdag 10 mei de gratis 8-weekse Moverz cursus in Bergen.

Geen uitstel van wedstrijden meer voor corona

15 april 2022

Voortgang competities veld- en zaalvoetbal waarborgen

Om de voortgang van de competitie te waarborgen is besloten dat per maandag 11 april het niet meer mogelijk is om in categorie A van het veldvoetbal en in zowel categorie A als B van het zaalvoetbal uitstel te vragen vanwege corona.

Het begin van het eind van een Egmondse derby

15 april 2022

Eind november 2015 maakte NH Nieuws deze reportage

Voor het eerst sinds werd ingestemd met een fusie tussen de clubs speelden Egmondia en Zeevogels vandaag tegen elkaar. Nu zijn het nog rivalen, binnenkort zitten ze misschien bij elkaar in het team; aldus NH Nieuws eind 2015.

Sint Adelbert meisjes

8 april 2022

Op avontuur in het AZ'67 stadion

Mirjam Sprenkeling-Dekker over deze foto: We speelden in de Hout, het voormalige AZ stadion. Waarom we daar mochten spelen weet ik niet. Het was in ieder geval een avondwedstrijd tegen Berdos, die wij als ik me goed herinner verloren. Het jaartal zal rond 1980 zijn geweest. Het maakte bij ons allemaal veel indruk om in het AZ stadion te mogen voetballen. Ook al waren de tribunes minimaal gevuld met ouders en broers en zussen.

Volop activiteiten in de meivakantie!

15 april 2022

Van Dreumesinstuif tot sportspektakel

Volop activiteiten in de meivakantie! Tijdens de meivakantie organiseren de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen, in samenwerking met Jongerenwerk Bergen en lokale sportverenigingen, verschillende sportieve activiteiten. Van een dreumesinstuif en sportspektakel tot een SportOntdekkingsweek op verschillende sportverenigingen. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op https://www.sportenbewegeninbergen.nl/activiteitenkalender Op maandag 2 mei wordt Sporthal De Blinkerd omgetoverd tot een waar kinderparadijs. In de ochtend zijn dreumesen (1-5 jaar) met ouder/verzorger welkom, van 10.00 tot 11.30 uur kunnen zij klimmen, klauteren, kruipen, rennen en vooral samen veel plezier maken. In de middag kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar zich uitleven op luchtkussens, een stormbaan én met divers spelmateriaal. Wie ouder is dan zes jaar, kan bovendien meedoen aan diverse sportclinics zoals yoga, schaken, fungames en ouder-kind bootcamp. Je kunt je bij binnenkomst inschrijven voor een clinic naar keuze. Ouders kunnen kosteloos deelnemen aan de ouder-kind bootcamp van Skik. Dinsdag, woensdag en donderdag staan in het teken van de SportOntdekkingsweek! Deze activiteit is voor kinderen van 6-12 jaar en jongeren van 13-15 jaar. Wil jij ontdekken welke sport het best bij je past? Je kunt gave clinics zoals freerunning, honk- en softbal en voetbal verwachten. Kinderen van 6-12 kunnen iedere ochtend van 9:00 tot 12:00 kennis maken met een nieuwe sport. Voor de 13-15 jarigen geldt dat ze van 12:30 tot 13:30 een clinic kunnen volgen. Meld je vooraf aan voor de activiteiten via https://www.sportenbewegeninbergen.nl/activiteitenkalender De inschrijving voor de SportOntdekkingsweek opent op dinsdag 12 april. Iedereen kan meedoen! Gezinnen die de bijdrage niet kunnen betalen mogen contact opnemen met de buurtsportcoach, Elles Kraakman, [email protected] of bellen 06-29319401. Voor BSO/KDV en groepen gelden aangepaste tarieven, ook hierover kan contact worden opgenomen met de buurtsportcoach.

Inschrijven Flessenpost uit Egmond
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Egmond. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug