Kermis in de Hoef opent met de Kortebaan Draverij

Op donderdag 11 juli vanaf 13.00 uur

Kermis in de Hoef opent met de Kortebaan Draverij

Op donderdag 11 juli 2024 wordt alweer voor de 17e keer de kortebaan verreden op de Herenweg in Egmond aan den Hoef. De kortebaansport is spannend en in Egmond net wat spectaculairder dan andere banen vanwege de bocht in het parcours.

Om de sport optimaal te beleven, is het hebben van een voorkeur voor één of meer van de deelnemers van grote waarde. Voor één middag is het net of het door u gespeelde paard in uw bezit is. Iedereen die ouder is dan 16 jaar kan al vanaf 0,50 euro een weddenschap plaatsen.

De afsluitingen de dag vindt plaats met livemuziek en een dansje; feest dus, maar tot 22:00 uur. Het organisatiecomité ziet u graag op donderdag 11 juli 2024, aanvang 13.00 uur.

Voor meer informatie over de Kortebaan Egmond kijk op https://www.kortebaanegmond.nl/


Meer informatie weten over het hele kermisweekend (Zomer Festival) in Egmond aan den Hoef op donderdag 11, vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli is te vinden op: https://www.festivalegmond.nl/


Foto’s: Andrea Rijtema, DreDesign.nl

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Kermis in de Hoef opent met de Kortebaan Draverij Kermis in de Hoef opent met de Kortebaan Draverij Kermis in de Hoef opent met de Kortebaan Draverij Kermis in de Hoef opent met de Kortebaan Draverij Kermis in de Hoef opent met de Kortebaan Draverij Kermis in de Hoef opent met de Kortebaan Draverij Kermis in de Hoef opent met de Kortebaan Draverij