Leden TC Hogedijk gaan akkoord met investering voor twee padelbanen

Gaat om investering van rond de 200.000 euro

Leden TC Hogedijk gaan akkoord met investering voor twee padelbanen

In een volle kantine hebben de leden van tennisvereniging TC Hogedijk donderdag ingestemd met de investeringen die nodig zijn om twee padelbanen aan te leggen.

Alle seinen lijken nu op groen te staan. De aanleg van padelbanen past binnen het bestemmingsplan en voor het aanpassen van de verlichting is weliswaar vergunning nodig, maar dat zal naar verwachting geen problemen geven, gezien de locatie van de tennis- en padelbanen. Het grote voordeel van de padelbanen aan de Hogedijk is namelijk dat er geen directe buren zijn die er overlast van ondervinden, zowel qua geluid als qua licht. Dat is bij banen binnen of vlak bij woonwijken wel steeds vaker aan de orde.

Met dit besluit van de leden kan de club verder bouwen aan een veelzijdige toekomst met zowel tennis als padel, een sport die razendsnel opkomt en die TC Hogedijk ook haar leden graag wil aanbieden.

Rick Kranenburg, voorzitter: ‘Deze week hebben we een bijzondere ledenvergadering gehouden over de aanleg van twee padelbanen. Het gaat niet om een paar honderd euro dus daar moet je zorgvuldig in zijn. Het exacte bedrag weten we nog niet helemaal, maar de orde van grootte van de investering zal rond de 200.000 euro liggen. De offerteaanvraag kan nu de deur uit nu de leden ermee hebben ingestemd.’

Kranenburg hoopt dat de banen er nog deze zomer liggen. ‘Volgens ons zou het mogelijk moeten zijn, dus we hopen er het beste van.’

Na de investeringen in LED-verlichting en zonnepanelen trekt TC Hogedijk nu dus een flink bedrag uit voor twee padelbanen.

Foto: Een voorbeeld van padelbanen elders in het land. Dit is geen impressie van de banen zoals die bij TC Hogedijk zouden komen. 

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Leden TC Hogedijk gaan akkoord met investering voor twee padelbanen Leden TC Hogedijk gaan akkoord met investering voor twee padelbanen Leden TC Hogedijk gaan akkoord met investering voor twee padelbanen