Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november

Na enkele weken zonder super nu weer 'eigen' winkel voor Derpers

Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november

Na enkele weken zonder te hebben gezeten komt er komende woensdag een eind aan het supermarktloze tijdperk voor de Derpers.

Om 08.00 uur in de morgen gaan de deuren van de nieuwe DekaMarkt in Egmond aan Zee voor het eerst open. Dan heeft de vertrouwde Jumbo van Gerard Honigh definitief plaatsgemaakt voor een andere supermarktketen.

De afgelopen weken konden de inwoners van Egmond aan Zee wel met een busje naar de DekaMarkt in Bergen gebracht en gehaald worden, maar veel van hen kozen er ook voor om hun boodschappen te doen bij Albert Heijn in Egmond aan den Hoef. Daar was het deze tijd behoorlijk drukker.

Vanaf woensdag 23 november hebben de  drie kernen elk dus weer hun eigen supermarkt.

Foto’s (redactie) de stand van zaken in en rondom de nieuwe DeKa op vrijdag 18 november om 09.00 uur.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november Nieuwe DekaMarkt Egmond aan Zee opent op woensdag 23 november