Rits Rats in Muziekcafé Soigné

Op zondagmiddag 9 juni van 16.00 tot 18.00 uur

Rits Rats in Muziekcafé Soigné
Rits Rats, deze enige echte Rok en Lol formatie is afkomstig uit Egmond aan Zee en opgericht in 1989.
Rits Rats brengt hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90 met stijl, humor en bravoure ten gehore. Naast het standaard repertoire, dat uit zo’n 300 liedjes bestaat, beschikt Rits Rats over een geheim wapen: een blik ‘Hatsikiedee-liedjes’ dat openbarst als het écht gezellig wordt.
Een unieke ‘pretband’ dus, die het speelplezier hoog in het vaandel heeft staan. Rits Rats stelt zich ten doel om elk feest tot een spetterende party te maken, waar zowel publiek, band als uitbater met een glimlach op het gelaat aan terugdenkt. Rits Rats discrimineert niet: Kuip of badkuip, akoestisch of niet, trouwerij of begrafenis, bejaardentehuis en studentensoos… u kunt het zo gek niet bedenken of Rits Rats vindt het volstrekt normaal. Ook de grootte van het podium is geen probleem; biljarttafel of voetbalveld: Rits Rats geeft zich altijd helemaal!
De intens zotte podiumact in combinatie met de zeer gevarieerde playlist maakt dat Rits Rats de standaard zet voor wat een band eigenlijk zou moeten zijn. Rits Rats heeft optredens in heel Nederland met het zwaartepunt in Noord Holland, Friesland en de Achterhoek. Zo stonden ze in het voorprogramma van o.a. Golden Earring en Rowwen Hèze.
Kortom: liefhebbers van Rok en Lol komen op 9 juni van 16.00 tot 18.00 uur aan hun trekken in muziekcafé Soigné aan de Adelbertusweg 31 te Egmond-Binnen. De entree is gratis, in de pauze gaat de pet rond voor een vrijwillige bijdrage. Reserveren is vanwege het beperkt aantal zitplaatsen noodzakelijk op [email protected].