Deel

Roots Market in Egmond aan Zee

Laat u verrassen door de deelnemers

Roots Market in Egmond aan Zee

Op vrijdag 8 juli 2022 vindt weer de Roots Market plaats op de boulevard in Egmond aan Zee, met een brede variëteit aan deelnemers.

Van biologische bloembollen, tot zelf ontworpen kleding, van vintage, handgemaakte sieraden, tot duurzame producten uit kurk en grote Ibiza-kleden uit India, van edelstenen en handgemaakte riemen en andere producten uit leer, een antiquariaat met mooie boeken, handgemaakte teddyberen en Mexicaans handwerk. Goed eten is eveneens vertegenwoordigd.

Laat je verrassen door een kleurrijke en bijzondere markt met producten die je niet zomaar in de winkels of online kan kopen. De markt begin om 11 uur en eindigt om 17 uur. Een mooie dag voor jong en oud. Lekker naar de markt en dan naar het strand.

 

Meer 'Agenda':

‘Boze oude mannen’ in Vredeskerkje

19 augustus 2022

Bonte mix aan wereldrepertoire

Het is natuurlijk allemaal met een knipoog, dat boze oude mannen gedoe. Want leuk wordt het zeker als Herman Link, van Samba Salad, Wouter Mooij en Ton Nieuwenhuizen (beiden van Wies & de Liefde) in het Vredeskerkje komen spelen. Donderdag 25 augustus 20.00 uur. Drie gitaristen, drie zangers, wat percussie en dan wordt het een bonte mix van wereldrepertoire en wat eigen werk. Folk, jazz, pop, flamenco. Poëtisch, platvloers, het Amsterdamse levenslied, de Buena Vista Club, werk van Paul Simon, teksten van Sjoerd Kuyper. Alles komt langs. Kijk op vredeskerkje.nl ook voor kaarten, die ook aan de zaal zijn te verkrijgen.

‘Luchtig slot’ in Slotkapel: Desde el Alma

19 augustus 2022

Desde el Alma – een terugreis naar de kern

Zondag 28 augustus om 20.00 uur kunt u in de prachtige en bijzondere sfeer van de Slotkapel genieten van een bijzonder concert.

PostaanZee gezien als een galerie

19 augustus 2022

Egmondse schilders vinden hier ook onderdak

Postaanzee is bij iedereen bekent als ontmoetingscentrum waar het bruist van activiteiten. Maar wat niet iedereen weet is dat het ook onderdak biedt aan Egmondse schilders, t.w. Jos Apeldoorn en Huug Zentveld en nu ook Leo Zwart.

Duas Luas en Dr Link en de Boze Oude Mannen in Hoeve Overslot

19 augustus 2022

Twee dagen achtereen met live optredens

Zondag 21 augustus spelen Ton Mulders en Betty Borstlap met Duas Luas in Hoeve Overslot. Zangeres Betty Borstlap vormt samen met gitarist Ton Mulders Duas Luas. De Noord-Hollanders zijn beiden gelauwerde muzikanten die een eigen muzikaal verhaal te vertellen hebben, met invloeden uit onder meer Afrika, Spanje, klassieke muziek en geflankeerd door jazzy harmonieën. Betty's muziek laat melodie, taal en tekst via prachtige harmonieën met elkaar versmelten, zij is origineel en toegankelijk. Van één stijl is niet te spreken, omdat er een rijk palet aan stijlen, talen, landen en culturen wordt geherbergd in deze muzikale verhalen. Maandag 22 augustus spelen Dr. Link en de Boze Oude Mannen in de oude hoeve. Dr Link is een gloednieuwe formatie die gelooft in de universele kracht van muziek door tijden en stijlen heen, iets dat mensen kan raken en ervoor zorgt dat ze met een ander, beter of in elk geval gevoed gevoel huiswaarts keren. Herman Link, de nestor en bedenker van dit avontuur is vooral bekend als theatermaker en schrijver van tientallen kinderliedjes van Samba Salad, en is sinds 1976 werkzaam als podium-kunstenaar. Hij wordt bijgestaan door zijn kompanen Ton Nieuwenhuizen en Wouter Mooij, twee topmusici die beiden ook de vaste begeleiders vormen van Wies&de Liefde. Voor alle optredens geldt: · Deur open vanaf 15.00 uur kom op tijd want vol=vol! · De voorstelling is van 16.00 tot 18.00 uur met een pauze

Lekker korren in de branding bij Bergen aan Zee

19 augustus 2022

Onder begeleiding van IVN-gidsen

De temperaturen zijn weer lekker en in de zee is veel jong leven. Dat er in de zee veel leeft is wel bekend, maar dat er zelfs vlak onder de kust in de branding zo veel te beleven is verbaast veel mensen. Door met IVN-gidsen te gaan korren kun je bijzondere dingen ontdekken. Korren wordt gedaan met een groot sleepnet dat met behulp van een lang touw vanaf het strand over de zeebodem wordt getrokken. Als deelnemer hoef je dus niet zelf de zee in. Na een "trek" wordt het net geleegd in een grote bak. Deskundige IVN gidsen geven dan uitleg over wat er zoal gevangen is. Elke vangst is weer anders. Dit kan variëren van verschillende wieren tot de prachtigste anemonen en vissen. Het lijstje van de recente vangsten bestaat uit: allerlei platvissen (tongetjes, scholletjes, tarbot, schar), haringen, sprotjes, zeesterren, spieringen, garnalen, zeeforel, zeenaalden, heremietkreeften, zeepissebedden, zee-anemonen. Zondag 21 augustus om 10 uur wordt er gestart vanuit het IVN gebouw "Parnassia". Het duurt ongeveer 1,5-2 uur en kost 3,00 euro per volwassene (kinderen zijn gratis). Na afloop is er gelegenheid tot limonade/koffie/thee tegen een geringe vergoeding en het bekijken van de vele interessante zaken in Parnassia. Parnassia ligt in het Parnassiapark en is te bereiken vanaf Bergen de eerste rotonde in Bergen aan Zee rechtdoor, eerste links. U rijdt dan tegen het parkje aan. Daar de bordjes IVN centrum Parnassia volgen. Let op: het is betaald parkeren. Kijk ook op Facebook @ivnnoordkennemerland of www.ivn.nl/nkl

Gratis open (aqua)fitnessdag op zondag 11 september bij zwembad Hoornse Vaart

12 augustus 2022

Ervaar hoe het is om te sporten in water

Op zondag 11 september organiseert zwembad Hoornse Vaart in samenwerking met Healthcenter Hoornse Vaart een gratis open (aqua)fitnessdag in sportcomplex Hoornse Vaart.

Wandelen langs de paarse heide

12 augustus 2022

Start bij de Schaapskooi

Zondag 14 aug. gaat IVN-gids Jos Bos weer een wandeling maken door het duingebied vanuit de Schaapskooi in Bergen. We gaan naar mooie plekjes met paarse heide en ontdekken onderweg allerlei bijzonderheden. Bij mooi weer hoor je tijdens een wandeling wel eens iets ritselen. In het duin gaan we op zoek naar de veroorzaker hiervan: een muis of een duinhagedis? Als je zo bezig bent te zoeken vinden we ook spinnen, een vlinder die wegschiet of mooie bloemen die veranderen in onrijpe bessen. Genoeg te zien en te vertellen Een wandeling voor het hele gezin door de duinen bij de Schaapskooi van Bergen! De start is om 10.15 bij de parkeerplaats Uilenvangerweg en het einde is rond 12 uur bij de Schaapskooi. Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met Jos Bos 06 15065249. Er wordt een bijdrage gevraagd van 3,00 pp, kinderen gratis. Een duinkaart is verplicht voor het Noord-Hollands Duinreservaat (er is een kaart-automaat bij de parkeerplaats).

Jaarlijkse zomermarkt Hospice Alkmaar

12 augustus 2022

Zaterdag 27 augustus aan de Blanckerhofweg

De zomermarkt van Hospice Alkmaar vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 augustus van 9.30 tot 15.00 uur op de parkeerplaats van het hospice, Blanckerhofweg 13. De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan de tijdelijke gasten/bewoners van Hospice Alkmaar.

Tropische sfeer in Egmond aan Zee met Caribbean Weekend

5 augustus 2022

Lekker 'opwarmen' met Caribisch sfeertje

Dit hele weekend staat Egmond aan Zee in het teken van Caribbean Weekend. Rondom de Zuiderstraat en het Pompplein komt een podium van waar tropische klanken het publiek zullen 'opwarmen'. Voor zover dat nog nodig is, want het lijkt er goed weer voor te worden om lekker uit je dak te gaan in die Caribische sfeer. Caribbean Weekend is een in principe jaarlijks terugkerend evenement. Drie dagen lang, vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus zijn er optredens, muziek en kunnen de aanwezigen genieten van een heerlijk tropisch sfeertje. De optredens (o.a. van Caribbean Punch, Dja Fya en Ritmo Fiësta) starten steeds om 18 uur. Strandpaviljoen De Uitkijk houdt een Caribbean BBQ op zaterdag 7 en zondag 8 augustus vanaf 15.00 uur. Kom in een tropical vibe! Geniet van heerlijke burgers, lekkere deuntjes en de perfecte cocktails op het strand. Zand tussen de tenen, zonnetje erbij en een big smile zorgen voor de perfecte tropische middag bij Beachbar De Uitkijk.

Roots Market in Egmond aan Zee

5 augustus 2022

Iedere keer weer verrassend

Op vrijdag 12 augustus 2022 vindt weer de Roots Market plaats op de boulevard in Egmond aan Zee, met een brede variëteit aan deelnemers.

Egmond op z’n Kop 2022: het komt er aan!

5 augustus 2022

Volgend weekend is het zo ver!

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 augustus is het weer Egmond op z’n Kop in Egmond-Binnen. Vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur is de traditionele grijze markt waar zo’n 170 kramen en een kinderkermis aanwezig zullen zijn. Zaterdagmiddag is er een fietstocht, kindermiddag en een barbecue in de dorpskern. De fietstocht vertrekt vanuit de dorpskern waar ook de kindermiddag zal plaatsvinden. Rond 16:30 uur start de barbecue. Aansluitend is er feest met Hollandse zangers. Zondagochtend is er een kerkmis op de Adelbertusakker. Vanaf 16:00 uur is het wederom feest en zal het weekend muzikaal worden afgesloten door coverband Straatwaarde en DJ Rob Lee. Tijdens het hele weekend worden er spellen georganiseerd. De tien teams strijden om de eer in de zogenaamde Alles-Of-Nix competitie. Voor meer informatie zie: www.egmondopznkop.nl

Bingo spelen tijdens High Tea bij PostaanZee

12 augustus 2022

Het wordt steeds gezelliger...!

De gezellige zondagen bij PostaanZee met de High Tea gaan verder met een Bingo die wordt toegevoegd aan 'het programma'. Op 21 augustus is de eerste keer en daarna steeds de 3e zondag van de maand.

Akoustic Mix in Hoeve Overslot

5 augustus 2022

Een mix uit de jaren '60 tot en met '90

Zondag 7 augustus speelt Acoustic Mix in Hoeve Overslot met een bijzondere mix van twee eigenzinnige gitaristen. Een mix van semi-akoestische gitaren, banjo, cigarbox, bassdrum, mondharmonica & vocals. Een mix van Pop, Rock, Reggae, Blues, Spaans en Country. Een mix uit de jaren '60 t/m '90. Kortom: Acoustic Mix laat de Gouden muzikale tijden herleven! Verwacht; Zaterdag 13 augustus Memphis Revisited Zondag 14 augustus Jazz Tag Zondag 21 augustus Duas Luas Ton mulders en Betty Borstlap Zondag 28 augustus Wieb Zigtema Voor alle optredens geldt: · Deur open vanaf 15.00 uur kom op tijd want vol=vol! · De voorstelling is van 16.00 tot 18.00 uur met een pauze

IVN-natuurwandeling in de Wimmenummerduinen

29 juli 2022

Een pittige, maar wel fraaie natuurwandeling

De maandelijkse IVN-wandeling in het noordelijke Egmondse duingebied is deze keer op zondag 7 augustus. Deelnemers lopen langs veel bloeiende planten, met daarop misschien allerlei beestjes. Zie bijv. de foto van de wilde asperge met de aspergehaantjes. De natuur begint zich al een klein beetje op te maken voor de herfst. De bessenstruiken beginnen hun naam eer aan te doen. Het ietwat geaccidenteerde parcours gaat deels over smalle paadjes en mul zand (pittig dus). Vertrek om 10.30 uur vanaf het PWN-informatiebord aan het einde van het Nachtegalenpad in Egmond aan den Hoef. U verzorgt zelf een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van het PWN. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Een donatie (richtlijn € 3,00 per persoon (te betalen met gepast geld) wordt op prijs gesteld. U meldt zich van tevoren aan via e-mail: [email protected] Opgeven tot de dag ervoor. Kijk ook eens op website www.ivn.nl/nkl, op de landelijke site van de IVN www.ivn.nl of de IVN Routes app Wandelroutes IVN Noord-Kennemerland | IVN.

Gezelligheid bij PostaanZee met muzikale maaltijd

12 augustus 2022

Eerstvolgende is op 18 augustus

De maandelijkse muzikale maaltijd en High Tea bij Postaanzee zijn een succes. Iedere maand staat er een land of thema centraal.

WO2 Rondleiding door duingebied Egmond

29 juli 2022

Door Stichting Egmond '40 - '45

Binnenkort organiseert Stichting Egmond ’40 – ’45 weer 4 rondleidingen door het duingebied met o.a. een bezoek aan Duitse ondergrondse verbindingsgangen uit de Tweede Wereldoorlog. Maximaal 16 personen per rondleiding.

Kunstmarkt op de Noord Boulevard Egmond aan Zee

29 juli 2022

Zondag 31 juli 2022 is de derde van vier kunstmarkten in Egmond aan Zee van dit jaar. Bijna 50 kunstenaars, zullen verassen met vele uithoeken van kunst. Een zeer ruim assortiment zal gepresenteerd worden. De markt is van 11:00 tot 17:00. Kunstenaars van uit het hele land, (en zelfs van over de landsgrenzen) maar ook lokale artiesten, presenteren hun kunst. De kunstenaars staan zelf bij hun kraam zo dat u in discussie kunt gaan waarom en hoe ze het kunstwerk hebben gemaakt. Wees welkom voor de markt, de omgeving, en mogelijk een terrasje. Graag tot ziens op de kunstmarkt.

Natuur- en cultuurwandeling in Bergen aan Zee

29 juli 2022

Start bij Parnassia-gebouw

Op woensdagavond 3 augustus 2022 start een duinwandeling vanaf het IVN gebouw Parnassia in het Parnassiapark in Bergen aan Zee. Aanvang 19.30 uur. Deze wandeling duurt ongeveer twee uur, is bedoeld voor volwassenen en is niet geschikt voor mindervalide wandelaars. De kosten zijn € 3,00 p.p. Parkeren in Bergen aan Zee is na 19.00 uur gratis. Een duinkaart is verplicht. Te verkrijgen bij de automaat in Bergen aan Zee of via http://www.pwn.nl/duinkaart. Wij verwachten maximaal 12 volwassen. Stevig schoeisel en weersbestendige kleding wordt aanbevolen. De route gaat langs enkele karakteristieke gebouwen in Bergen aan Zee en door de duinen zuidelijk van het dorp. We vertellen iets over de historie van Bergen aan Zee, het beheer van de duinen en de unieke natuur in het grensgebied kalkarm-kalkrijke duinen. Info en aanmelden: Hans Stapel, [email protected]

Indiase muziek in het Vredeskerkje

22 juli 2022

Ritmische brug tussen westers en oosters

Donderdag 28 juli komt Sinta Wullur met haar trio een concert geven in het Vredeskerkje. De Indiase schopte het met haar werk al tot het Holland Festival. In haar composities slaat ze letterlijk en heel ritmisch de brug tussen de oorspronkelijke muziek uit India, de raga's en de westerse muziek en dan vooral de meer minimal music. Dat levert prachtige klanken op in een gamelanachtige cadans. Sinta Wullur zang en piano, Sandip Bhattacharya tabla's en santoor, Martijn Baayens sarod. Aanvang 20.00, zaal open 19.30 uur. Kaarten via kunstgetij.nl

Hoe geniet jij van het Noord-Hollandse water?

22 juli 2022

Doe mee aan de zomerse fotowedstrijd

Tot en met 31 augustus 2022 organiseert Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) de fotowedstrijd 'Water. Geniet ervan!'. Het waterschap vraagt inwoners om mooie foto's te maken van genieten in, op of aan de Noord-Hollandse sloten en vaarten.

IVN-wandeling op de Westert en De Bleek

22 juli 2022

Inzicht in ontstaan oude duinlandschap

Op woensdag 27 juli gaan IVN-gidsen van 19.00-21.00 uur weer met u zwerven door het PWN-duingebied. De Bleek en de Westert behoren tot de oude duinen en zijn eeuwenlang door de mens in gebruik geweest. Voor landbouw, het weiden van vee, het bleken van linnen en voor de bollenteelt. Dat heeft geleid tot het kenmerkende open ‘nollen’-landschap. Door juist beheer houdt PWN deze waardevolle restanten van de oude duinen in stand. De gidsen vertellen u van alles over de cultuurhistorie, landschap en beheer, flora en fauna. Er kunnen maximaal 12 mensen mee, die zelf voor een duinkaart dienen te zorgen. Aanmelden is noodzakelijk via mail [email protected] (Greeth Heijne).

De Zâalnêelden gaan weer optreden

22 juli 2022

Op vrijdag 29 juli

Op vrijdag 29 juli zijn ze weer te beluisteren en te zien bij de KNRM op de Boulevard Zuid te Egmond aan Zee. Zij zetten om 19.30 het eigen Zâalnêelden lied in.

Weerbaarheidstraining voor meiden in de gemeente Bergen

22 juli 2022

leren om voor jezelf op te komen

Meiden van 13 tot 20 jaar kunnen vanaf maandag 5 september meedoen aan een cursus zelfverdediging in het jongerencentrum in sportcentrum de Beeck. Gedurende 8 weken werken zij van 19.00-20.00 uur aan hun weerbaarheid onder leiding van docent Ella Doesburg. De eigen bijdrage voor de 8 lessen bedraagt € 15,-. Aanmelden kan via de mail, [email protected] Dankzij een bijdrage uit het Lokale Maatschappelijke Sportakkoord van gemeente Bergen kan karateverenging Funakoshi, in samenwerking met de buurtsportcoaches en jongerenwerkers van gemeente Bergen, de weerbaarheidstraining voor een laag tarief aanbieden. Door middel van praktijkgerichte oefeningen leer je voor jezelf op te komen. Houding, stemgebruik, uitstraling en grenzen stellen zijn daarbij belangrijk. Lastige situaties worden besproken en je leert hoe je onveilige situaties kunt herkennen en vermijden. In het fysieke gedeelte worden zelfverdedigingstechnieken geoefend. Hoe kun je los te komen als je wordt vastgepakt en plaats je een effectieve tegenaanval? Voor wie na de cursus geïnteresseerd is om te blijven sporten, is het mogelijk een vervolgcursus te volgen bij Funakoshi. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem contact op via [email protected] of 072-5616979.

Optreden Windstrelen bij PostaanZee

29 juli 2022

Vaderlandse liederen en oude muziek

Na een succesvol optreden tijdens Kaeskoppenstad in Alkmaar speelt de groep Windstrelen nu in Egmond aan Zee bij PostaanZee.

‘Boardgames’ bij PostaanZee

22 juli 2022

Opmars van de bordspellen

PostaanZee is gestart met bordspelen op iedere vrijdag avond.

Tip Jar in Hoeve Overslot

18 juli 2022

Op zondag 24 juli

Zondag 24 juli speelt Tip Jar in de oude hoeve met de mooie akoestiek. Tip Jar is de band van Bart de Win en Arianne Knegt en hun muzikale vrienden van over de hele wereld. Liedjes over de liefde en het leven. Americana aan de hippie-kant van de country, met invloeden uit pop en jazz.

Galerie De Kapberg 50 jaar

22 juli 2022

Jubileum tentoonstelling: Wel licht

Galerie De Kapberg bestaat vijftig jaar, en Hélène Min was de eerste galeriehoudster. In 1972. Samen met de andere drie exposanten maakte zij een plan voor deze speciale tentoonstelling.

Nu te zien in Museum Egmond

15 juli 2022

"Het ademt Derp"

"Het ademt Derp". Nieuw ontdekte schilderijen Egmondse School thuisgekomen in de beeldschoon vernieuwde kerkzaal van het museum.

In de schaduw van de Victorie

29 juli 2022

Nu in Huys Egmont de strijd van 1571 tot 1576

Van Alkmaar de Victorie! Zo staat het in de boekjes - al bijna viereneenhalve eeuw. Op 8 oktober 1573 gaven de Spaanse troepen de belegering van Alkmaar op. Zo werd het de eerste stad in Holland die stand had weten te houden in de strijd tegen koning-dictator Filips II.

Kermis in Egmond aan Zee

15 juli 2022

Kom genieten van de attracties

Tot en met woensdag 20 juli staat de kermis op een deel van het parkeerterrein bij de Werf. Komt mooi uit, de vakantie is net begonnen dus veel jeugd zoekt wat vertier. De kermis is dagelijks geopend van 13.00 tot 22.00 uur.

Burendag Hanswijk 2022 wordt dit jaar extra feestelijk

15 juli 2022

Van ontbijt tot (bescheiden) jubileumviering 50 jaar Hanswijk

Het is nog ver weg, Burendag 2022 is pas op 24 september, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen, vond de organisatie van Burendag Hanswijk, die in handen is van een aantal van de 'bewoners' van Dorpshuis Hanswijk.

Stichting Veldwerk winkel in Heiloo

15 juli 2022

Tot en met komende zondag in 't Loo

Tot en met zondag 17 juli heeft Stichting Veldwerk van winkelcentrum 't Loo te Heiloo toestemming gekregen om een pop-up winkel in te richten en daarmee geld in te zamelen voor de projecten in Nepal. Stichting Veldwerk is in 1999 opgericht door de Heilooër Rene Veldt met als doel kinderen op te vangen die door de toen heersende burgeroorlog wees werden. Momenteel is de burgeroorlog verleden tijd en kunnen de weeskinderen weer veilig opgevangen worden in hun eigen dorpen, maar de laagste kaste van Nepal heeft het nog steeds arm.

Johan Keeman in Hoeve Overslot

15 juli 2022

Op zondag 17 juli

Zondag 17 juli speelt Johan Keeman in de oude hoeve met de mooie akoestiek. Dat de donkere kanten van het leven niet altijd neerslachtig hoeven te zijn, laat Johan Keeman horen met zijn muziek. De geboren West-Fries, waar vaker niet dan wel over emoties gesproken wordt, zingt over de innerlijke strijd die iedereen kent. Over de donkere dagen waarin je je best moet doen om een beetje licht te creëren. Over hoe je iemand leuk vindt, maar niets terug krijgt. En hoe je daar dan toch iets aan hebt.

Nederlands leren spreken en schrijven bij PostaanZee

8 juli 2022

Iedere vrijdagochtend Taalcafe om mensen verder te helpen

Is Nederlands spreken of lezen moeilijk voor je? Wil je dat verbeteren en oefenen? Bij PostaanZee in Egmond aan Zee, kun je iedere vrijdagmorgen naar het Taalcafé komen. Daar wordt dan Nederlands gesproken, gelezen en geleerd over veel onderwerpen. Iedere week een ander onderwerp met taaloefeningen. Ook tijdens de schoolvakanties kun je gewoon doorgaan. Vanaf 10.15 uur ben je welkom! We beginnen om 10.30 uur en eindigen om 11.30 uur. De ochtend wordt geleid door een vrijwilliger/ster. Een groepje vrijwilligers helpt met het Nederlands. Mensen uit alle landen zijn welkom. Ken je iemand voor wie het belangrijk is om samen de taal te oefenen? Geef hem of haar de tip om langs te komen in ons Taalcafé! Postaanzee bevindt zich aan de Voorstraat 82 Egmond aan Zee. Wil je meer informatie? Je kunt bellen of mailen naar Karin Kindt 0612281132/ [email protected] Wees welkom! Postaanzee vraagt een vrijwillige bijdrage voor de koffie, thee en het gebruik van de ruimte

Inschrijven Flessenpost uit Egmond
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Egmond. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug