Sint komt dit weekend naar Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef

Drukke tijden voor de goedheiligman

Sint komt dit weekend naar Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef

Nadat Sint als eerste een bezoek aan Egmond-Binnen heeft gebracht komt hij dit weekend in Egmond aan Zee (zaterdag 19 november). Natuurlijk komt ook Egmond aan den Hoef aan bod: daar komt hij op zondagmiddag 20 november.

Egmond aan Zee ontvangt de goedheiligman op zaterdag 19 november van 13.00 tot 16.00 uur. De looproute is vanaf de hoofdopgang strand richting de Voorstraat. Vervolgens is er een kinderfeest in sporthal de Watertoren.

Het zijn drukke tijden voor de Sint, want hij verschijnt de dag erna in Egmond aan den Hoef als laatste van de drie Egmonden. Natuurlijk begeleiden de muzikanten van Lamoraal van Egmont hem weer bij de optocht.

De intocht door Egmond aan den Hoef vertrekt zondag 20 november om 14.00 uur vanaf het Dorpshuis. Na een tocht door de wijken eindigt de intocht bij het grasveld bij de Marijkelaan (tegenover de school). Daar is voor de kinderen de mogelijkheid om de Sint een handje te geven en kunnen ze Sint uitwuiven als hij vertrekt naar zijn volgende bestemming.

Foto’s: Sinterklaas wordt na Egmond-Binnen en Egmond aan Zee nu ook ingehaald in Egmond aan den Hoef.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Sint komt dit weekend naar Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef Sint komt dit weekend naar Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef Sint komt dit weekend naar Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef Sint komt dit weekend naar Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef Sint komt dit weekend naar Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef