Wie wordt Egmonder (v/m) van het Jaar 2022?

Op vrijdag 10 februari is de grote finale!

Wie wordt Egmonder (v/m) van het Jaar 2022?

HET AANMELDEN VAN KANDIDATEN IS GESLOTEN


Flessenpost uit Egmond wil graag een nieuw initiatief starten: de verkiezing ‘Egmonder van het Jaar’. Dat kan uiteraard net zo goed een vrouw als een man zijn. Er zijn meer plaatsen waar dit wordt georganiseerd, dus waarom zouden we in de Egmonden niet onze eigen ‘Person of the Year’ kunnen hebben?

Alleen deze week heeft u nog tijd om uw kandidaat te nomineren! Aan het eind van de komende week maken we de balans op en laten we de jury kiezen wie deze eerste Egmonder van het Jaar verkiezing wint. 

Nu hebben wij wel al mensen benaderd om in de jury te zitten en we kennen zelf ook wel wat Egmonders, maar we doen een beroep op u, als lezer van Flessenpost uit Egmond, om ons bij te praten over Egmonders die zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt.

Let wel, bij de eretitel Egmonder van het Jaar gaat het erom dat iemand die in een van de drie Egmondse kernen woont, zich specifiek het afgelopen jaar 2022 op een of andere manier heeft onderscheiden voor de Egmondse gemeenschap.

Kent u iemand of vindt u van iemand dat hij of zij (eventueel een duo, trio mag ook) de titel Egmonder van het Jaar verdient? Meld uw kandidaat dan aan op [email protected] en meld dan vooral ook waarom u dat vindt. De motivatie over de genomineerden maakt uiteraard dat de jury het onderscheid tussen de een of de ander kan maken.

De winnaar/winnares wordt uiteraard gehuldigd. De bekendmaking vindt plaats op vrijdag 10 februari 2023.