Zijn er nog meer liefhebbers voor een potje pingpong?

Lekker even bewegen en wat contacten leggen

Zijn er nog meer liefhebbers voor een potje pingpong?

De groep tafeltennissers die in Dorpshuis Hanswijk elke woensdag een potje komt ‘pingpongen’ groeit zienderogen. Inmiddels zijn er zo’n 25 die zich hebben aanmeld en met regelmaat langs komen. Initiatiefnemer Peter Groot kan tevreden zijn over zijn idee om het op te starten. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor nieuwe kandidaatpingpongers. Komende woensdag start de groep weer.

Zomaar een keer langs gaan op woensdagavond (tussen 19.00 en 21.30 zijn de meesten aanwezig) kan leiden tot een nieuwe wekelijkse activiteit. Zoveel is wel duidelijk. Het zaadje van de oproep enige tijd terug in de media om eens een tafeltennisgroep te starten in Dorpshuis Hanswijk is in vruchtbare bodem gevallen. Het mooie eraan is dat je tot niets verplicht bent. Je meld je aan bij Peter en dan kom je een keer langs om te zien hoe het werkt. Neem gelijk je tafeltennisbatje maar mee, want geheid dat je aan de gang gaat. Wie speelt betaalt per keer een klein bedrag.

Er staan inmiddels drie tafels (Dorpshuis Hanswijk heeft gelijk twee nieuwe tafels aangeschaft) en daar wordt driftig gebruik van gemaakt. Er is een uiteenlopend niveau aan spelers, van de ‘heppiedepeppie pingponger’ die het allang best vindt tot de wat fanatiekere tafeltennisser die echt speelt om er wat van te maken. Het kan allemaal. Doordat de groep groeit wordt er ook gedubbeld. Net iets ingewikkelder maar erg goed voor de coördinatie en de concentratie.

Dus het werkt erg goed op alle fronten: het is gezellig, het is sportief, je beweegt, je hebt contact met anderen en je bent er even uit. Geschikt voor iedereen: man, vrouw, oud, jong… Aanmelden of je interesse laten weten kan op [email protected].

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Zijn er nog meer liefhebbers voor een potje pingpong? Zijn er nog meer liefhebbers voor een potje pingpong?